Ets aquí
Inici > General > Esports > I CROS ESCOLAR ORGANITZAT PER L’ESCOLA D’ATLETISME DEL C.E. L’ARENY I EL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX CAMP

I CROS ESCOLAR ORGANITZAT PER L’ESCOLA D’ATLETISME DEL C.E. L’ARENY I EL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX CAMP

Redacció

04-12-2019

El proppassat diumenge 1 de desembre, organitzat per l’Escola d’Atletisme del C.E. L’Areny de Mont-roig i el Consell Esportiu del Baix Camp tingué lloc el I Cros Escolar, prenent-hi part les escoles i instituts del nostre municipi: La Mare de Déu de la Roca, el Joan Miró i el Marcel·lí Esquius, així com també els instituts Antoni Ballester de Mont-roig i el Miami del nostre nucli costaner.

Cal agrair la col·laboració per aconseguir un gran èxit de participació i organització d’aquest primer Cros a les persones i entitats com: FontDalt, Estudi Marcel·la, Bar Plaça, Excavacions Hernández Serrano SL, Miquel acupuntura,-massatge-naturopatia, Staay Food Group Savasun S.A. i l’Ajuntament de Mont-roig.

En aquestes proves atlètiques de la matinal de diumenge passat s’hi han trobat totes les categories escolars, masculines i femenines com: juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i patufet (nascuts el 2014, 2015 i 2016). Hi ha hagut, com és obvi, diversitat de circuits que passaren pel camp de futbol i els terrenys de l’Escola d’Atletisme i de menys a més distància, segons la categoria.

Més de 500 nens i nenes es van inscriure en aquest I Cros escolar i ha calgut ampliar el nombre de participants assegurats a les diferents proves. El temps, aquest cop fou excel·lent i les proves començaren a les 10 del matí, amb sortida i arribada al camp municipal de futbol. Es podia esmorzar, amb servei de bar, a càrrec de la mateixa organització.

La festa esportiva tingué un gran èxit i dóna gust ser present en aquests esdeveniments. Des de Ressò mont-rogenc volem donar les gràcies als organitzadors i participants en aquesta matinal atlètica i esperem poder-ne gaudir durant molts més anys. L’enhorabona a tots!!

Participants fent exercicis d’escalfament
Grup de corredores a la sortida
Circuit a la pista d’atletisme
Corredor arribant a la meta
Top