Ets aquí
Inici > General > EL BARRI DE BAIX CELEBRA LA SEVA FESTA D’ENTRADA A L’ESTIU

EL BARRI DE BAIX CELEBRA LA SEVA FESTA D’ENTRADA A L’ESTIU

Miquel Anguera, “Beatet”

19-09-2023

Com diu la ben coneguda pancarta del Barri de Baix “L’estiu comença al Barri de Baix”, enguany també, després del Barri de Dalt, la gent del Barri de Baix no va voler faltar a la cita i així fou. El dissabte 8 de juliol, tothom cap al carrer de l’abat Aureli M. Escarré, al poliesportiu, (ideal per a aquestes celebracions: ample, pla, bon aparcament, etc.).

La festa va començar, com és habitual, amb la gent més menuda: a 2/4 de 7 de la tarda la festa s’inicià amb jocs infantils, tal com estava programat. La Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig, estaven convidats a fer una cercavila pel barri, però les previsions meteorològiques van aconsellar d’anul·lar-la per la previsió de pluja… (evidentment els gegants no s’haurien de mullar mai, òbviament).

.

.

A 2/4 de 10 del vespre, el sopar de germanor que aplegà 440 persones i que feia molt de goig! (el menú era de 18 € i 9 per als infants. Cal dir, també, que hi havia un menú especial per als celíacs, cosa que és d’agrair). Acabat el sopar, un petit ensurt amb 4 gotes, que van posar l’ai al cor. Falsa alarma…

L’orquestra Aquàrium va posar música al ball popular, ben concorregut i acabarem dient que la festa va cloure a la matinada amb la música del DJ mont-rogenc R8én. Fins l’any que ve!!

.

.

Comença el ball… 

.

.

Top