Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DEL BARRI DELS 6 CARRERS, DISSABTE 26 D’AGOST DE 2023

FESTA DEL BARRI DELS 6 CARRERS, DISSABTE 26 D’AGOST DE 2023

Miquel Anguera, “Beatet”

19-09-2023

Novament el Barri dels 6 Carrers va celebrar la seva festa d’estiu, el dissabte 26 d’agost i, com al Barri de Baix, també tingué l’amenaça de mal temps, tot i que es va poder celebrar el programa previst, excepte la cercavila dels gegants del barri, Miquel i Roca, que es va haver de suspendre per por de la pluja (1 litre havia caigut). Almenys, aquell dia, la calor no va estar present gràcies a la fresqueta de després de l’aigua.

.

.

Tot començà a les 5 de la tarda, amb els Brivalls i la canalla, amb la “refrescada infantil”.

El que més identifica la festa d’aquest barri, potser és el Scaperoom on hi van participar 15 equips de deu persones cada u (150 persones en total). Això va començar sobre les 8 del vespre i direm que el grup guanyador va ser “Els Ningú”. Feia goig veure la mobilitat dels diferents equips movent-se pel barri.

Al sopar s’hi van asseure 300 persones i després a ballar amb el grup Sardines (sota una carpa pel perill de pluja) per acabar la festa amb la música del DJ Rafa, veí del barri.

En fi, un any més, amb l’estiu curull de festes que és d’agrair per l’esforç de tots els que treballen en els tres barris que hi ha participat, un any més. L’Ajuntament, un cop més, col·laborant en la infraestructura de les festes.

.

.

Els Ningú, guanyadors de l’Escape Room

.

.

Top