Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DEL BARRI DE DALT, AMB VORA 400 SOPARS, BALL I GRESCA

FESTA DEL BARRI DE DALT, AMB VORA 400 SOPARS, BALL I GRESCA

Miquel Anguera, “Beatet”

18-09-2023

Un any més el Barri de Dalt ha volgut tornar a celebrar la festa del seu barri. Evidentment, podríem dir que a tots els barris de Mont-roig seria molt difícil de repetir aquelles Festes de Barri dels anys vuitanta, per la gran feinada que comportaria..

Sí que podem dir que, un cop més, al parc de l’Era (aparcament), el dissabte 1 de juliol, gairebé 400 persones van comprar el tiquet per sopar i que no hi van faltar els gegants, la cercavila, la gresca, la festa, el ball i les ganes de xalar.

.

.

La festa va començar a les 6 de la tarda amb els Jocs d’Aigua per a la mainada adduïts pel grup dels Brivalls (gairebé professionals en els jocs per a la canalla). A les 7 de la tarda, no hi podia faltar tot el seguici del ball tradicional del Barri de Dalt, amb els gegants Pitota i Pitot, el nou Moixonot, el Guerrer Roger i el Drac Roc que van recórrer tot el Barri.

A quarts de 10 del vespre, el tradicional i “obligatori”  sopar de germanor que feia goig (amb els populars preus de 10 € adults i 5 els més petits). Després, Ball amb l’orquestra La Verbena, Isaac Costablanca, per acabar amb el DJ local, R8bén Aparicio, fins ben entrada la matinada.

La festa del barri havia estat organitzat per la Comissió Veïnal del Barri de Dalt i la col·laboració de la Casa de la Vila de Mont-roig. Un nou èxit popular!!

.

.

El Pitot i la Pitota ballant

.

.

Top