Ets aquí
Inici > General > Noticiari > DEL 18 AL 21 DE JULIOL MONT-ROIG CELEBRARÀ EL XIII CAP DE SETMANA DIATÒNIC AL PARC DE L’ERA, L’ERMITA, PLAÇA MIRÓ I LA TORRE DEL SOL

DEL 18 AL 21 DE JULIOL MONT-ROIG CELEBRARÀ EL XIII CAP DE SETMANA DIATÒNIC AL PARC DE L’ERA, L’ERMITA, PLAÇA MIRÓ I LA TORRE DEL SOL

Redacció

27-06-2019

Un any més (i ja en van tretze), el Cap de Setmana Diatònic arriba a Mont-roig per fer-nos gaudir d’uns concerts magnífics (un, amb danses i tot): al Parc de l’Era, a la plaça de Joan Miró, a l’Ermita i al càmping de La Torre del Sol.

Novament l’organització va a càrrec de l’AVMR (Associació de Veïns Muntanya Roja), Quart Menguant, Cap de Setmana Diatònic i l’Ajuntament de Mont-roig. L’ànima de tot això és, un cop més, el músic mont-rogenc Guillem Anguera.

El patrocini el cal agrair a Vermuts Miró de Reus i al càmping de La Torre del Sol, de casa nostra.

També es compta amb la col·laboració del Patronat Mare de Déu de la Roca, l’Agrobotiga, Aquatònic, les Termes Montbrió i The Westin Bonmont Golf Ressort & Spa.

El dijous dia 18, la festa començarà amb un Sopar Diatònic (ens portarem la carmanyola) al Parc de l’Era i posterior concert del molt conegut grup de folk Clau de Lluna que celebren els seus 30 anys d’actuacions. Són boníssims! Divendres, 19, a la nit i a l’Ermita, actuarà el grup de folk Fenya Rai, que tant d’èxit tingueren l’any passat al Peiró. Dissabte, a la tarda, a la plaça de Joan Miró tindrà lloc un petit concert dels alumnes del XIII Cap de Setmana Diatònic, dirigits pel Guillem. A la nit, el basc Xabi Aburruzaga Trio torna a l’Ermita amb un concert i espectacle de danses d’Euskalherria que, de ben segur, agradaran molt.

Per cloure el XIII Cap de Setmana Diatònic, anirem al càmping de La Torre del Sol, el migdia del diumenge 21, a la terrassa-bar, per oferir un concert-vermut amb la música de Betzuca.

L’organització del XIII Cap de Setmana Diatònic, novament dona les gràcies a tots els col·laboradors, patrocinadors i persones que fan possible, un any més, aquest espectacle de música (i enguany també dansa) a la nostra Vila. Aquesta trobada anual ja és un claríssim i únic referent a les comarques del Sud de Catalunya d’aquest instrument tan nostrat, com és l’acordió diatònic. Gràcies a tots, per organitzar-ho i per participar-hi. Hi resteu convidats!!

Top