Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CAMINADA DE COHESIÓ DE GRUP A L’INSTITUT ANTONI BALLESTER

CAMINADA DE COHESIÓ DE GRUP A L’INSTITUT ANTONI BALLESTER

Miquel Anguera, “Beatet”

14-09-2022

El passat 9 de setembre, divendres, l’Institut Antoni Ballester va programar una “Caminada de Cohesió de Grup”, on hi van participar alumnes de CFGM (Sistemes Microinformàtics i Xarxes). En total foren 26 alumnes a qui cal sumar 7 alumnes més d’Informàtica d’Oficina, 7 professors del centre i un servidor.

Ens cal explicar que tots els alumnes i professors que prengueren part a la caminada, són pràcticament nous al nostre institut i venen d’altres llocs de les nostres comarques. Per això es programà aquesta sortida pel nostre terme per conèixer-se un xic millor: alumnes, professors i, de retruc, l’entorn de Mont-roig.

Vam caminar i conèixer un molt interessant itinerari, tot passant pel camí dels Boverals i la Ranclaver, camí de les Guixeres, camí vell de Colldejou-Falset, l’Hort de l’Ermita (on vam esmorzar), la cova d’en Patou, el sender dels Carlins, el camí de les Parellades, el barranc de la Mina de les Nines, els Rentadors, plaça de Joan Miró, la de Miramar i retorn a l’Institut Antoni Ballester, mont-rogenc de qui enguany celebrem el centenari del seu naixement (va néixer el 1920, però la pandèmia ho va fer ajornar fins enguany).

En fi, fou una excel·lent jornada d’activitat física, social, pedagògica i de coneixença mútua, on vam anar explicant l’entorn així com responent les preguntes que anaven sorgint com més s’avançava pel terme i l’excursió programada.

.

.

Top