Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CAMBRILS ACULL UN CONCERT DEL XV CAP DE SETMANA DIATÒNIC

CAMBRILS ACULL UN CONCERT DEL XV CAP DE SETMANA DIATÒNIC

Miquel Anguera, “Beatet”

27-07-2022

Vist l’èxit de l’any passat en el concert del XIV Cap de Setmana Diatònic (van actuar Guillem Anguera Quartet), la ciutat de Cambrils va voler tornar a rebre un concert de l’edició d’enguany, en el marc de les Festes del Carme de la localitat marinera.

El diumenge 17 de juliol, a les 7 de la tarda (un xic massa aviat, potser, pel sol i la gran calor) el magnífic Parc del Pescador va acollir en Joan Garriga i Carles Belda, amb els seus respectius diatònics, per oferir-nos un variat programa de cançons que feren les delícies d’un públic entregat a aquests dos monstres de l’acordió diatònic del Principat.

Un reguitzell i varietat de danses, rumbes, cúmbies, garrotins i tot el que vulgueu és el que hom sentí en aquelles gairebé dues hores de concert d’aquest parell de músics boníssims que foren molt aplaudits pel nombrós públic assistent que fins i tot seguien i cantaven amb els músics les cançons més conegudes.

Un concert que es feu curt i vista la molta gent que hi acudí (menyspreant la forta calor regnant), demostra l’alta valoració que hom té d’en Joan Garriga i Carles Belda, els quals deixaren ben palesa l’alta valoració que fan del Cap de Setmana Diatònic i fins i tot dedicaren algun garrotí al seu fundador, Guillem Anguera.

En fi, un clamorós èxit, també, del XV Cap de Setmana Diatònic a Cambrils que esperem i desitgem que es pugui continuar celebrant en la segona ciutat del nostre Baix Camp.

En Joan Garriga i Carles Belda durant l’actuació
En Guillem presentant el concert
Vista general del concert. Al fons, molta gent dreta a l’ombra
Top