Ets aquí
Inici > General > Noticiari > A L’ESTIU, ELS BARRIS DE MONT-ROIG S’HAN OMPLERT DE FESTES I SOPARS. TAMBÉ ELS BARS HAN CELEBRAT LES “NITS TEMÀTIQUES”.

A L’ESTIU, ELS BARRIS DE MONT-ROIG S’HAN OMPLERT DE FESTES I SOPARS. TAMBÉ ELS BARS HAN CELEBRAT LES “NITS TEMÀTIQUES”.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]07-09-2015.

Sota el lema “L’estiu comença al Barri de Baix”, els dies 3 i 4 de juliol (divendres i dissabte) es van programar, en la seva cinquena edició, un ampli programa de festes i activitats per a tothom. El lloc de trobada fou davant el poliesportiu municipal. Els veïns del Barri col·laboraren amb 10 € per família.

La cosa començà el divendres amb un bingo popular i discoteca mòbil fins a la matinada. El dissabte a la tarda: festa infantil i juvenil amb la col·laboració de l’Escola de Ciclisme de Mont-roig, inflables i festa de l’escuma. Al vespre, sopar popular (12€ els grans i 6 els menuts) i sorpreses (diversos sortejos), per acabar amb un ball popular amb música de l’orquestra Gerunda i discoteca mòbil, altre cop, a càrrec de “A Fi de Festa”. Molta participació popular.

El Barri de Dalt tampoc va perdre pistonada i va programar la seva Festa d’Estiu 2015 a l’aparcament del parc de l’Era, amb jocs d’aigua infantils a la tarda del dissabte 11 de juliol. Al vespre, sopar a la fresca per acabar amb ball popular i discoteca mòbil dels DJ Marc & JF Events, fins la matinada del diumenge dia 12. El servei de bar tenia el ganxo de “preus anticrisi”. Dissortadament (per haver-se compromès abans), no hi va haver cercavila de gegants perquè tots eren a Reus a participar en la II Festa per la Independència (Pitota i Pitot amb els seus grallers i Miquel i Roca dels 6 Carrers, amb els Grallers de Mont-roig). Molta gent per gaudir de la festa popular.

Passades ja les festes de la Fira de Mont-roig i de Les Pobles, el Barri del Rovell d’Ou continuà amb la celebració de la seva 3a edició de les festes, el cap de setmana del 21 i 22 d’agost. També l’aportació familiar dels veïns fou de 10 €. Un ampli programa es desenvolupà amb el Carnaval d’Estiu i la rua amb la Txaranga Band Tocats amb diversos premis a la millor carrossa, comparsa i premi individual. La discoteca mòbil de DJ Albert “Willow” arribà fins a les tantes de la matinada.

El dissabte 22 d’agost portà el concurs de truites amb premis a la més gustosa, la més original i la més vistosa. Al migdia vermut popular. Després la pluja aparegué per refrescar el fort calor de la jornada. La nit portà el sopar a la brasa a 10-15€. Posteriorment, ball amb el DJ Jordi Martí, seguit de “Bailoteos” amb Els Raggatunning i el seu Patxanga Disco Party. La festa acabà a la matinada amb la discoteca mòbil del DJ Jordi F. La festa s’ubicà davant la porta de la Casa de Cultura Agustí Sardà. Molta gent participà en tots els actes programats.

El Barri dels 6 Carrers tampoc va volgué perdre’s el sopar popular que es celebrà a la plaça de l’Església (mossèn Ivern). Unes 200 persones es reuniren el divendres 28 d’agost per sopar, gaudir de la música tranquil·la i de la companyia dels veïns.

El darrer sopar del poble tingué lloc el dissabte 29 d’agost al carrer del Dr. Antoni Castro. Uns 150 veïns i convidats hi assistiren i cal destacar les actuacions d’infants amb teatre, balls, acudits, etc. així com distraient els més menuts. També es creà un facebook “Festa cuca 2015” que és com un gegant en forma de cuc, creat fa 5 anys i que surt pel carrer a passejar amb els infants de portadors. Un equip de megafonia d’un veí va amenitzar el sopar i les diferents actuacions. La festa acabà sobre les 4 de la matinada amb molta alegria i xerinola.

L’Ajuntament col·laborà amb totes les celebracions amb la seva infraestructura de cadires, taules, etc.

 

Els diversos bars del poble, i també de Miami, van celebrar les seves “Nits temàtiques” amb sopars, música, i una variada gastronomia amb diverses tapes i plats per a llurs clienteles.

Un any més, s’ha demostrat que els mont-rogencs i mont-rogenques els agrada molt aquestes festes i celebracions que han fet més suportables les intenses nits de calor que, enguany, ha batut rècords a tot el món.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top