Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EN ESPERA DEL NOU ERMITÀ.

EN ESPERA DEL NOU ERMITÀ.

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”.

07-09-2015.

El proppassat 31 d’agost, dilluns, vencia el termini de presentacions dels currículums de totes les persones que opten a guanyar la plaça d’ermità/na. El proper 30 de setembre és la data anunciada per acabar la tasca del encara ermità, Josep Gomà.

Ha estat excepcional l’allau de trucades telefòniques per informar-se i els currículums presentats al Patronat per optar a aquesta plaça.

Fora bo potser de recordar els trets més importants que el Patronat demana als candidats/tes a ser el nou ermità/na: Cuidar i vigilar el Santuari i és obligatori viure-hi durant tot l’any, al pis situat a la 2a planta. Cal que l’ermità netegi la capella, la plaça, els serveis, l’entorn… Gestionarà el servei de menjador, allotjament, venda de ciris, records… Respectar l’horari de visita al Santuari. El contracte és per un any amb dret a pròrroga. Cal que l’ermità dipositi una fiança de 1.000 € (pagable, si vol, en 3 quotes). Es valorarà el coneixement sobre la història de l’Ermita. Cal que tingui vehicle propi i que conegui les tradicions i costums dels mont-rogencs. Cal tenir compte amb el caràcter religiós de l’Ermita i, per tant, cal que les activitats siguin cíviques i morals. Es tindrà en compte el coneixement de la llengua catalana i d’altres. Es demana que, amb el currículum, s’aporti una foto.

Aquestes són, a grans trets, les dades sol·licitades als qui optin a ser el futur ermità de la nostra Ermita.

Desitgem que el Patronat encerti en la tria de la persona que portarà la responsabilitat de la nova direcció i cura de l’Ermita i, resulta evident que, després de gairebé quatre anys d’estança al nostre santuari, el Josep ha deixat el “llistó molt alt”, com s’acostuma a dir quan hom se sent satisfet de la tasca duta a terme per la persona que acaba una etapa.

L’altre dia dèiem que aquesta oferta de treball d’ermità s’havia publicat a la prestigiosíssima BBC anglesa, doncs bé, el passat dia 3, a la tarda, va sortir per la cadena catalana de televisió, la molt coneguda 8TV, una entrevista amb un periodista disfressat d’ermità medieval, que preguntava sobre les tasques d’ermità al Josep i a un membre de la junta del Patronat, mig en serio, mig en broma. Qui havia de dir que aquesta notícia donaria la volta al món? I de molt bon rotllo, referint-me als periodistes m’agradaria dir que, com diu el refrany “Qui no té feina el gat pentina!”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]007 p[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top