[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció
22-01-2017
Durant anys, la revista “Ressò mont-rogenc” va anar publicant receptes de cuina elaborades per sòcies i socis de l’AV “Muntanya Roja”. Ara, quan fa 35 anys que va nàixer la nostra publicació, les volem recuperar i les anirem publicant a la revista digital.
L’any 2011, coincidint amb el 30è aniversari de ” Ressò mont-rogenc”, vam editar el recull de les receptes publicades fins aleshores en un llibre.
CREMA D’AVELLANES
… M. Carme Aldabó i Soriano
Ingredients:
- 6 ous
- 1 litre de llet
- 8 cullerades de sucre
- 4 cullerades de midó de blat
- mig gotet de vi dolç (moscatell)
- 75 g d’avellanes torrades i mòltes
Elaboració:
En primer lloc, es posen en un recipient els sis rovells d’ou, ben nets de clares. S’hi llencen les 8 cullerades de sucre, es remena i s’hi afegeixen les quatre de midó. Es torna a remenar fins que tot resti ben desfet. Llavors s’hi va posant el mig got de vi ben remenat. Tot seguit hi dipositem les avellanes mòltes, (però que no s’arribin a fer pasta, sinó pols) i s’hi afegeix la llet, mica a mica, fins que estigui tot ben desfet. Es posa al foc, sense parar de remenar, fins que sigui espès. Es treu del foc i s’aboca a una plàtera i es deixa refredar.
(Ressò 39, pàg.41)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]