Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > PER LLEPAR-SE ELS DITS (1)

PER LLEPAR-SE ELS DITS (1)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

22-01-2017

Durant anys, la revista “Ressò mont-rogenc” va anar publicant receptes de cuina elaborades per sòcies i socis de l’AV “Muntanya Roja”. Ara, quan fa 35 anys que va nàixer la nostra publicació, les volem recuperar i les anirem publicant a la revista digital.

L’any 2011, coincidint amb el 30è aniversari de ” Ressò mont-rogenc”, vam editar el recull de les receptes publicades fins aleshores en un llibre.

CREMA D’AVELLANES

… M. Carme Aldabó i Soriano

Ingredients:

  • 6 ous
  • 1 litre de llet
  • 8 cullerades de sucre
  • 4 cullerades de midó de blat
  • mig gotet de vi dolç (moscatell)
  • 75 g d’avellanes torrades i mòltes

Elaboració:

En primer lloc, es posen en un recipient els sis rovells d’ou, ben nets de clares. S’hi llencen les 8 cullerades de sucre, es remena i s’hi afegeixen les quatre de midó. Es torna a remenar fins que tot resti ben desfet. Llavors s’hi va posant el mig got de vi ben remenat. Tot seguit hi dipositem les avellanes mòltes, (però que no s’arribin a fer pasta, sinó pols) i s’hi afegeix la llet, mica a mica, fins que estigui tot ben desfet. Es posa al foc, sense parar de remenar, fins que sigui espès. Es treu del foc i s’aboca a una plàtera i es deixa refredar.

(Ressò 39, pàg.41)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

20170122 crema avellanes

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top