Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’AUTORA DE “LES 3 BESSONES” VISITA EL PESSEBRE DEL CENTRE MIRÓ

L’AUTORA DE “LES 3 BESSONES” VISITA EL PESSEBRE DEL CENTRE MIRÓ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

17-01-2017

Qui no coneix o no ha sentit parlar de “Les 3 bessones” ? Doncs, molts sabreu que l’autora d’aquests conegudíssims contes és la Roser Capdevila que el passat dissabte, 14 de gener, va venir expressament de la ciutat comtal per visitar, juntament amb el seu marit, el nostre pessebre de pedra seca.

Fa uns dos mesos, la il·lustre visitant ja va estar entre nosaltres per visitar el Centre Miró, acompanyada pel seu marit i 4 amics més. Aquesta visita els havia estat recomanada per uns amics que tenen una segona residència a Miami. Al llibre de visites del Centre Miró, hi va escriure: “Tornaré!”. I és que en aquesta primera visita, a part de trobar excel·lent la idea i la posada en escena de l’espai mironià, es va trobar amb les 5 dones de la Junta del nostre Centre que estaven treballant en la construcció del pessebre de pedra seca i va quedar entusiasmada i meravellada per la feinada i la bellesa que s’albirava en aquell pessebre en construcció. D’aquí la paraula “tornaré”, perquè no va tenir prou temps per gaudir de tota la informació i exposició del nostre Centre.

Després de visitar el pessebre de pedra seca, d’explicar-los el perquè 5 barraques de Mont-roig són BCIN, signar autògrafs i fer moltes preguntes sobre el nostre municipi, els vam acompanyar a visitar la nostra estimada Ermita que, per cert, van quedar més encantats i meravellats, si hi cap, del paisatge (mar i muntanya) que s’albira des la fantàstica talaia que és el mirador i l’Ermita (el dia acompanyà molt, perquè el serè fou present i la vista era neta i esplendorosa).

Van dinar en un restaurant del nostre terme, que nosaltres els havíem recomanat i van marxar amb la promesa de venir amb tota la família (les 3 bessones i descendents) per poder gaudir i ser testimonis, ells també, de la bellesa i atracció del nostre Centre Miró, pessebre de pedra seca i de tot el nostre municipi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L'escriptora signant un llibre
L’escriptora signant un llibre

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L'escriptora Roser Capdevila admirant el pessebre del Centre Miró
L’escriptora Roser Capdevila admirant el pessebre del Centre Miró

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top