Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. QUART CONCERT: ERMITA DEL PEIRÓ

XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. QUART CONCERT: ERMITA DEL PEIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

16-08-2023

Doncs sí, el quart concert d’aquest 16è Cap de Setmana Diatònic va voler repetir presència a l’ermita de la Mare de Déu del Peiró, cosa que ja s’havia fet l’any 2018, exactament el dia 15 de juliol (amb el grup Fenya Rai) i, donat que vam tenir l’oportunitat de convidar el duet Folk a Mitges (Km 0), del Nando (Camp de Tarragona, percussió) i l’Hèctor (terres de Ponent, acordió diatònic), doncs ho vam aprofitar. L’excusa fou que presentaven el seu 1r disc i que el seu repertori ja era prou adient, amb la seva música de repertori tradicional i popular (també amb composicions pròpies).

Un cop més, la gent també va respondre i van aparèixer força més de 100 persones, canalla inclosa, que van voler gaudir de música nostrada, mentre ens preníem un vermutet o bé refrescos poc abans de l’hora de dinar.

La Comissió de Veïns del Barri de Dalt ens van donar un cop de mà i van portar i preparar tota la logística d’un bar, a l’ombra dels pins, perquè hom podés escollir beguda (això em recorda els fins a 27 Aplecs de Sardanes que l’AVMR hi vam organitzar, sota els mateixos arbres).

Fou, doncs, un migdia ben aprofitat per a qui preferí la música, l’ombra i la desconnexió abans que anar a la platja a gaudir de l’estiu. Folk a Mitges ens van fer passar una bona estona ben agradable abans de dinar i va posar punt i final a les actuacions a Mont-roig del 16è Cap de Setmana Diatònic, en aquest diumenge 16 de juliol.

Quedava, això sí, l’actuació de Betzuca, que venen del Vallès, al parc del Pescador a Cambrils. Amb elles, es posarà punt i final al XVI Cap de Setmana Diatònic del Baix Camp. I, si Déu vol, fins l’any que ve!!

Veïns del Barri de Dalt preparant el bar pel vermut
El Nando i l’Hèctor en plena actuació
Vista general del Peiró i, en primer terme, els vascos Tapia eta Leturia
Top