Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. CINQUÈ CONCERT: CAMBRILS

XVI CAP DE SETMANA DIATÒNIC. CINQUÈ CONCERT: CAMBRILS

Miquel Anguera, “Beatet”

16-08-2023

El concert que clogué aquest 16è Cap de Setmana Diatònic, fou el celebrat a Cambrils, al Parc del Pescador el diumenge 16 de juliol a les vuit del vespre. S’havia programat l’actuació de Betzuca, una parella de noies amb molt de talent i experiència.

Quatre-centes foren les cadires que es posaren al servei del públic que va omplir-les per escoltar el duet (acordió diatònic i violí) i que venien del Vallès. Són una parella de noies que toquen i canten músiques i cançons d’arreu del món, amb molta qualitat i talent i que van agradà moltíssim a la gent que les vam anar a escoltar. Ens van fer gaudir de la música d’allò més, repassant cançons del passat, pròpies, melodies d’altres cultures i amb lletres que parlen de quotidianitat, amb present i d’un passat.

Magnífic concert que, sens dubte tornaríem a escoltar, si en tenim nova ocasió. Foren molt aplaudides pel públic assistent i això és la millor prova de la seva qualitat.

Gràcies a l’Ajuntament de Cambrils i a tothom que va col·laborar perquè el concert de cloenda del Cap de Setmana Diatònic fos un èxit total, de qualitat i de participació.

I, si Déu vol, fins l’any que ve!!

Betzuca ultimant els preparatius
Vista general del públic assistent
Top