Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XV FESTA DE L’OLI NOU DE MONT-ROIG I II CONCURS D’ALLIOLI AL PARC MARIA MARTORI

XV FESTA DE L’OLI NOU DE MONT-ROIG I II CONCURS D’ALLIOLI AL PARC MARIA MARTORI

Miquel Anguera, “Beatet”

16-11-2023

El passat diumenge 5 de novembre es dugué a terme la XV Festa de l’Oli Nou, al parc Maria Martori. La festa començà a les 9 del matí i fins a la una del migdia.

Com es pot veure en les fotos hi hagué força ambient i des de bon començament la gent ja hi va anar a esmorzar, al preu de 5 €, i dit servei estigué preparat pel bar la Plaça. Un bon servei i ràpid, que és d’agrair.

També, a l’ensems, s’organitzà el II Concurs d’Allioli que fou guanyat per la mont-rogenca Min Mendoza i Pàmies. El premi fou un lot d’oli del raig per a tot l’any que, al preu que va, no deix de tenir un valor afegit. Felicitats, Min!!

Enguany, estranyament, a la Festa de l’Oli només s’hi han presentat tres productors: Tasta’m (família Pascual-Sarrà), el Tambaler (JM Olivé) i el Molí del Baix Camp (Unió). Esperem que l’any vinent hi puguin ser tots.

A la Festa de l’Oli, també hi havia el grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’INS Antoni Ballester que, com és tradicional i des de fa força anys, venen castanyes torrades com ja en vengueren els dies tocant a Tots Sants, festa de la molt antiga i nostrada Castanyada.

També es sortejà un lot d’oli del raig entre els compradors d’oli presents a la XV Festa.

Per amenitzar la Festa de l’Oli hi hagué l’actuació musical de Maria Jacobs Duet.

Assistents a la festa comprant oli
Imatge general del Parc Maria Martori
Cua per recollir l’esmorzar
Alumnes de 4t d’ESO venent castanyes
Top