Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’AEC ORGANITZA UNA ENCESA D’ESPELMES AL CASC ANTIC

L’AEC ORGANITZA UNA ENCESA D’ESPELMES AL CASC ANTIC

Redacció

11-11-2023

Malgrat el temps que no fou l’idoni per aquest esdeveniment cultural, el passat dissabte 4 de novembre el casc antic de Mont-roig, a la nit, i per iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig, amb la participació de Mont art (mostra d’artistes de Mont-roig), més un grup de veïns del Barri dels 6 Carrers i l’ajut logístic de l’Ajuntament, es va poder dur a terme aquesta Encesa d’Espelmes a la plaça de Mossèn Gaietà Ivern i en una quantes entrades i portals de diverses cases del carrer Major.

Ja a mitja tarda, l’AEC, els artistes de Mont-roig i els veïns del Barri dels 6 Carrers ja es van mobilitzar per poder tenir a punt aquesta posada en escena, amb espelmes i llantions que deixaren aquest tros de cas antic molt bonic i ple de llum i color. La Junta de l’AEC quedà molt satisfeta de l’esdeveniment cultural, participació de la gent i qualitat artística, malgrat el temps que no acompanyà gens ni mica.

Per a futures edicions, es d’esperar que la meteorologia ens sigui molt més generosa per poder gaudir d’un aital espectacle. El grup Sardines també hi aportà la seva música que agradà, i força, a la gent que els va poder escoltar (no és el primer cop que actuen a Mont-roig). Gràcies AEC, Mont art i veïns per haver-nos regalat aquesta estona de llum, cultura, color i música i, a més, al CASC ANTIC!!. Gràcies, Joaquim Corts, per aquestes esplèndides fotos!!

.

.

.

Fotos del J. Corts del carrer Major i plaça Mn. Gaietà Ivern

Peces de ferro forjat, a l’interior. J. Corts

.

Top