Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’INS A. BALLESTER OFEREIX CURSOS GRATUÏTS D’INFORMÀTICA PER A ADULTS I JOVES QUE NO ESTIGUIN CURSANT FORMACIÓ REGLADA

L’INS A. BALLESTER OFEREIX CURSOS GRATUÏTS D’INFORMÀTICA PER A ADULTS I JOVES QUE NO ESTIGUIN CURSANT FORMACIÓ REGLADA

Miquel Anguera, “Beatet”

18-11-2023

El passat dijous 9 de novembre, a les 5 de la tarda, i prèvia publicitat per les xarxes de l’Institut Antoni Ballester, la seva directora Alexandra Estopà i el cap d’estudis Andreu Anguera van aplegar a l’esmentat centre unes 25 persones adultes (un bon grup jubilades) que van ser informades dels propers cursets d’informàtica que es desenvoluparan properament a les seves aules.

Com resa el titular de l’article, aquests cursets van adreçats per a adults i joves (que no estiguin  cursant formació reglada) que vulguin començar en aquest món de la informàtica o bé que vulguin millorar el seu nivell (tant de mòbils, com tauletes, com ordinadors…). Dits cursets són gratuïts, finançats per la Unió Europea i amb la col·laboració del govern de l’Estat espanyol, del “Plan de Recuperación,  Transformación y Resiliencia”, “Next Generation Catalunya” i la Generalitat de Catalunya.

S’impartiran 5 nivells diferents d’informàtica i pel que va explicar la directora de l’Institut, aquests cursets són per a tot l’Estat espanyol, hi haurà 5 nivells i començarà amb els 3 nivells A, B i C. Cal dir, també, que en cloure els cursets hom rebrà un certificat de la seva assistència.

També va explicar que aquests cursets constaran de 15 hores cadascun i es podrà repetir el curset i els diferents nivells, donat que es duran a terme fins al desembre del proper 2024. Els que optin per anar a classes el matí podrien començar ben aviat i en cas de preferir cursar-los a la tarda es començarà el proper mes de gener. En principi serien 2 classes setmanals d’1,5 hores cada dia i s’allargarien 5 setmanes.

Es va veure els presents molt contents i animats per poder aprendre informàtica i hom s’emplaçà al començament de les classes.

Acabada la presentació d’aquests cursets, un petit piscolabis ofert per l’Institut fou la cloenda de l’acte i el berenar per als assistents. Moltes gràcies als qui feu possible aquest curset d’informàtica!!!

.

.

.

Top