Ets aquí
Inici > General > Esports > XIX TROFEU DE CICLISME JOSEP FLORENCIO I TUTUSAUS

XIX TROFEU DE CICLISME JOSEP FLORENCIO I TUTUSAUS

Miquel Anguera, “Beatet”

08-02-2024

El passat diumenge 28 de gener, Mont-roig tornà a ser l’epicentre de la Cursa Social Josep Florencio. La XIX edició. Era la 2a prova puntuable de la Challenge Comarques de Tarragona i direm que el circuit sortia de casa nostra cap a Montbrió, Riudecanyes, Vilanova d’Escornalbou i meta a Mont-roig, novament. El total de la cursa fou de 80 quilòmetres i comprenia 4 voltes a l’esmentat circuit.

.

.

La cursa començà a 2/4 d’11 del matí i cal dir que hi havia un obsequi per a tots els participants. La sortida i l’arribada era a l’avinguda de Catalunya davant de “Ca la Montse”. Hi havia 180 corredors/res inscrits i, un any més, l’alma mater de dita cursa fou la nombrosa família Florencio-Cabré que, un cop més, vetllava per la bona disposició i organització d’aquest esdeveniment ciclista que és un autèntic referent de les comarques meridionals del Principat. No podem oblidar els nombrosos voluntaris de Mont-roig (una seixantena) i d’altres localitats que van fer possible una seguretat total en les cruïlles, carreteres per on passaven els nombrosos ciclistes participants en les diferents categories del XIX Trofeu Josep Florencio.

Enguany, el premi de la trobada ciclista se l’ha emportat la Montserrat Cabré i Ritort.

Els guanyadors han estat: 1r: Albert Roca (Olot Club Infantil Ciclisme, sub-23). 2n: Joan Cadena (Rias Baixas CC/ Vigo, sub-23). 3r: Daniel Artero (Galibier. Assoc. Depo/Finisher, sub-23).

Del nostre municipi/equip de Mont-roig: 46è: Albert Montero (Miami-Megabici Club, elit) i 107è: Enric Borràs (Mont-roig Track Team Club, júnior).

Per equips, els 3 primers: 1r Camp Clar Club Ciclista, 2n Europa Tadesan Bluepower i 3r Control Pack. Les diferents categories que hi han participat han estat: Sub-23, elit, júnior, màsters 30, màsters 40, màsters 50, màsters 60, fem sub-23, fem-elit, fem màsters 30 i categoria femenina.

També direm que el premi de la muntanya l’ha guanyat el 1r: l’Albert Roca i el premi als esprints especials: Joan Cadena. La mitjana de la cursa fou de 44,55 k/h. Déu n’hi do!! Gràcies a l’Ajuntament, Diputació, Promo Events, Generalitat, FCC i GSPORT!!

Un cop més, èxit total de la XIX Cursa Social Josep Florencio i a treballar per a la propera del 2025. Gràcies a tots els que heu fet, un cop més possible, aquest gran espectacle ciclista!!

.

.

.

La família Florencio-Cabré alma mater del Trofeu

.

.

Top