Ets aquí
Inici > General > Esports > EL CE L’ARENY CELEBRA ELS DEU ANYS DE VIDA. GUILLEM ANGUERA PRESENTA LA MÚSICA DE L’HIMNE DE LA CURSA 4 TERMES

EL CE L’ARENY CELEBRA ELS DEU ANYS DE VIDA. GUILLEM ANGUERA PRESENTA LA MÚSICA DE L’HIMNE DE LA CURSA 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

06-02-2024

Molts ja sabem que el CE l’Areny va nàixer el 2012, per tant, el 2022 arribà als 10 anys de vida (30-09-2022). Per diverses vicissituds, fins ara no s’ha pogut celebrar el seu desè aniversari, que es va festivar el proppassat divendres, 26 de gener, a l’Església Vella, a les 6 de la tarda.

Es parlà àmpliament de la gran quantitat d’esdeveniments esportius, curses, excursions (Cursa 4 Termes, 2014, Cursa de la Dona contra el càncer, 2016, Cursa dels Nassos i Nassets, 2014, naixement de l’Escola d’Atletisme, etc.) que s’han celebrat al llarg d’aquests 10 anys organitzats, conjuntament, amb l’Escola d’Atletisme. Començà l’acte prenent la paraula la Laia Borràs i el Jordi Sabaté en nom del CE l’Areny i la regidora M. Urisel. També direm que l’Escola d’Atletisme té 160 alumnes, dels quals, força de fora vila.

Continuà l’acte prenent la paraula el Jordi Callau, president, el Ferran Larroya i l’Anton Bernal. També el Joaquim Corts (1r president) i el Jaume Ral (sobre senderisme). En fi, molts aplaudiments dels presents valorant l’enorme tasca que s’ha fet des de la Junta i els diferents presidents per portar el CE l’Areny al lloc on és actualment, gràcies a la ingent feinada que han dut a terme en aquests més de 10 anys i esperant que ho facin durant molts més anys. A Mont-roig feia falta un col·lectiu com l’Areny i ara, el que es vol, és que duri molts i molts anys!!

El final de l’acte fou el lliurement dels premis del rànquing de la temporada 2022-2023 dels diferents socis i categories del CE l’Areny (que trobareu en les fotos adjuntes de Ressò) i, per acabar, direm que fou presentat la música de l’himne de la Cursa dels 4 Termes que és obra del músic mont-rogenc Guillem Anguera i que agradà molt (i, a més, gratuïta, amb un aire èpic i regust de música celta). Els aplaudiments, que creiem molt sincers, així ho corroboren (a més, hi ha molts “likes” a les xarxes socials).

Una vetllada molt participada (més de 120 persones), que agradà molt i que fou molt aplaudida. Com un acte de reconeixement al CE l’Areny, molt i molt merescut!!

.

.

Rànquing Caminades 2022-2023

.

Rànquing Curses 2022-2023

.

.

Top