Ets aquí
Inici > General > Noticiari > XIV FESTA DE L’OLI NOU 2022 AL PARC DE MARIA MARTORI

XIV FESTA DE L’OLI NOU 2022 AL PARC DE MARIA MARTORI

Miquel Anguera, “Beatet”

09-11-2022

La XIV Festa de l’Oli Nou es va dur a terme el diumenge 6 de novembre, al parc de Maria Martori, amb un temps esplèndid, després d’un parell de dies de fred i vent.

Vam poder observar que hi havia molta gent de fora vila la qual cosa indica que Mont-roig ja s’ha fet forat entre els molts pobles que també celebren aquestes jornades de l’oli nou.

A partir de les 9 i fins a la una del migdia, l’entrada i sortida de persones que venien a esmorzar, comprar oli o simplement venien per passar una bona estona amb la família era evident (l’àpat estava preparat pel Bar la Plaça, a 5€, ben servit i ràpid, per cert).

A partir de les 10, els gegants Miquel i Roca de la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, acompanyats per la música dels Grallers de Mont-roig i un bon grup de nanos amb els seus capgrossos acabats d’estrenar (entre setembre i octubre se’n van construir una dotzena i mitja), van estar tocant i ballant, mentre d’altra mainada pujava i baixava dels inflables que tant els atrauen. A continuació, el grup musical Windy Coast Band va estar tocant una molt bona estona amb un ampli repertori.

Arribades les 12 del migdia, i com a novetat, es va organitzar el 1r Concurs d’Allioli. Sis persones foren les participants (tres dones i 3 homes) i un jurat de 4 membres de diferents entitats del poble van decidir que la guanyadora era: l’Antonia Segura Moya que tants anys va estar al Bar Plaça amb el Manolo, el seu recordat i benvolgut marit. El premi fou 5 garrafes d’oli per a tot l’any.

Entre els participants a la festa, també es va fer un sorteig d’Oli per a tot l’Any.

Força gent en aquesta XIV Festa de l’Oli Nou que, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig, va comptar amb els productors locals: Anton Blanc Fruits – Molí del Baix Camp- Tasta’m, família Pascual Sarrà – El Tambaler, oli d’oliva verge i Olis Solé.

També hi va col·laborar:  Costa Daurada – Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Tropipalms  i Vivers Gassó. Una XIV Festa de l’Oli Nou esplèndida!!

Cua per pujar als inflables
Grup de Geganters i Grallers
L’ Antonia, guanyadora del I Concurs d’ Allioli
Vista general de l ‘esmorzar
Setrills dels 5 productors d’ oli
Top