Ets aquí
Inici > General > Esports > XIV CURSA CICLISTA MONT-ROIG “TROFEU JOSEP FLORENCIO”

XIV CURSA CICLISTA MONT-ROIG “TROFEU JOSEP FLORENCIO”

Redacció

29-01-2020

El proppassat diumenge 26 de gener, a les 10 del matí, tingué lloc la 14a Cursa Ciclista Mont-roig “Trofeu Josep Florencio”.

La cursa era oberta a les diferents categories. Un total de 127 corredors s’havien inscrit a la cursa de Mont-roig i varen recórrer un total de 78 quilòmetres en un circuit que sortia de Mont-roig (av. de Catalunya), passant per Montbrió, Riudecanyes, Vilanova i tornava a casa nostra. Es donaren 4 voltes a l’esmentat circuit. El matí fou excel·lent per a la pràctica del ciclisme i/o de qualsevol esport.

Un cop més, l’exprofessional i mont-rogenc Josep Florencio fou l’alma mater de la cursa que tingué la col·laboració de la seva família i d’un bon grup de voluntaris aficionats al ciclisme i de Promoevents Club Esportiu.

Un èxit total d’aquesta edició d’enguany que comptà amb la col·laboració del Restaurant.8 Reus, la Coca Cola, el BBVA i l’Ajuntament de Mont-roig.

Caldria comentar, potser, que la Federació Catalana de Ciclisme hauria d’anar més en compte a l’hora de programar les curses per evitar que, a la mateixa data, hi hagués més d’una cursa, perquè així hi hauria més participants.

Diversos ciclistes en acabar la cursa
Tots els guanyadors
La família Florèncio Cabré alma mater de la cursa
Un original i artístic record de la cursa
Top