Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LO COLLET, LA REVISTA DE COLLDEJOU, HA COMPLERT 20 ANYS DE VIDA

LO COLLET, LA REVISTA DE COLLDEJOU, HA COMPLERT 20 ANYS DE VIDA

Miquel Anguera, “Beatet”

30-01-2020

Era el 1999, any d’eleccions municipals, quan naixia Lo Collet, la revista de Colldejou, dirigida per l’estimadíssima Magda Guerrero i Mercadé (mestra a Mont-roig durant molts anys, i traspassada el 2007). També la Montse Manjón n’ha estat directora fins que, actualment, la direcció de la revista recau en el consell de redacció.

El naixement d’una revista no és pas una grandíssima notícia, esclar, però que se’n celebrin vint anys de vida sí que n’és! Només els que portem molts anys en aquest món, altruista i de cultura sabem de les dificultats, gran esforç i generositat que comporta publicar una revista cada trimestre.

Com diem molt sovint, i com ho sabeu molt bé: “És més difícil mantenir-se que arribar-hi”. Lo Collet  n’és un clar exemple, com ho podem ser també nosaltres, editors de Ressò mont-rogenc, des del 1981.

Amics i socis de Lo Collet, components del consell de redacció, des del principi jo en soc soci i, per tant, n’he seguit tota la seva trajectòria. Només puc donar-vos l’enhorabona per tants anys de vida i voldria encoratjar-vos a seguir endavant perquè Colldejou i el nostre País necessita de gent com vosaltres i nosaltres, especialment ara que vivim uns temps convulsos i complicats.

Endavant i, molt tossudament, no defallirem!! Felicitats i per molts anys Lo Collet!!!

Darrera portada de Lo Collet
Portada de Lo Collet núm. 32
Top