Ets aquí
Inici > General > Esports > XII TROFEU JOSEP FLORENCIO DE CICLISME

XII TROFEU JOSEP FLORENCIO DE CICLISME

Miquel Anguera, “Beatet”

2-02-2018

El proppassat diumenge, 28 de gener, tingué lloc a Mont-roig la XII edició del trofeu de ciclisme Josep Florencio Tutusaus, en modalitat de carretera – Open Social amb un recorregut total de 78 quilòmetres (4 voltes a un circuit) i estava organitzat per la Penya Ciclista de Mont-roig i la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Mont-roig. Vuit categories optaven a premi: Juvenil, Sub-23, Elit, Fèmina, Màster 30, Màster 40, Màster 50 i Màster 60. En total foren 200 participants (repartits en 18 equips de casa i de fora) que van poder gaudir d’un matí esplèndid per a la pràctica del ciclisme.

Cal destacar i agrair als prop de 100 voluntaris que van col·laborar per aconseguir una perfecte organització d’aquest esdeveniment esportiu. També destacarem la invitació i presència feta als socis fundadors de la Penya (a l’any 1980) a qui se’ls va oferir un petit record de l’acte, així com també a tots els participants en aquest XII Trofeu J. Florencio.

Els guanyadors foren: Arseny Nikiforov (Open-Social), Emma Anderson (Fèminas), Gerard Armillas (Elit), Ricard Demiguel (Màster 30), Raúl Mejías (Màster 40), José Madrigal (Màster 50), Ulrich Rottler (Màster 60), Marc Vilanova (premi Muntanya), Arseny Nikiforov (Metes Volants) i Lokosphinx (equip guanyador).

Destacarem el primer corredor local que fou Edgar Curto “Compak”, així com els altres corredors locals: Arnau Méndez, Robert Perramon i Hervé Marciaux. Cal destacar que 145 foren els corredors/res que van acabar la prova. El regidor d’Esports Ángel Redondo fou el representant de l’Ajuntament de Mont-roig.

Una matinal perfecte de ciclisme que esperem que duri molts més anys. No endebades Mont-roig, des fa molts anys, és un referent en el món del ciclisme, gràcies a la ingent feina del Josep Florencio i de la Penya Ciclista de Mont-roig, els seus socis, les diferents administracions municipals i patrocinadors que hi han col·laborat al llarg dels anys. L’enhorabona a tots els que han fet possible aquest XII Trofeu Josep Florencio de Ciclisme.

20180202 XII Trofeu J. Florencio de Ciclisme

Top