Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL GRUP NATS, AMB EL MONT-ROGENC JOSEP MARIA CLARIANA, PUBLICA EL SEU CINQUÈ DISC

EL GRUP NATS, AMB EL MONT-ROGENC JOSEP MARIA CLARIANA, PUBLICA EL SEU CINQUÈ DISC

Redacció

07-02-2018

El grup Nats, creat el 1986 i amb el mont-rogenc Josep Maria Clariana (veu i guitarra), ha publicat un nou disc. És el cinquè de la seva trajectòria i s’anomena ‘No estem sols’. El nou treball inclou deu cançons que fan referència a l’amor, desamor, emigració, la reivindicació social, etc.

L’esmentat grup havia estat força temps inactiu i ha tornat a fer sonar la seva música de finals dels anys vuitanta (pop i rock), amb una evolució evident i lògica. El seu primer disc data del 1990. Jordi Pallarès (guitarra), que fou membre i promotor del grup Nats, traspassà el 2011 i fou l’artífex que s’haguessin tornat a retrobar els membres del grup.

Després nasqué el grup Baked Beans, on el Josep Maria tornà a ser una peça important i en una entrevista feta a Reus Digital, ens mostra la seva idea i la seva evolució. Potser el que crida més l’atenció és la queixa que en fa, avui dia, on tot és reggaeton o mestissatge, quan ell reivindica el rock català.

També el Josep Maria anuncia que el proper 23 de febrer presentaran el nou CD a Tarragona, a la Sala Zero i que estan negociant per poder presentar-lo a Reus, ben aviat.

Fent un repàs a la seva trajectòria, personal i del grup Nats, el mont-rogenc recordava que en els seus projectes sempre els ha agradat invitar-hi amics com, per exemple, en el seu tercer disc van col•laborar-hi en Pemi Fortuny de Lax’n’Busto o el Lluís Gavaldà d’Els Pets.

L’enhorabona pel nou CD i des de Ressò mont-rogenc us desitgem molta sort!

20180207 Nats publica el 5è disc

Top