Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > BARÇA KIDS, PUBLICACIÓ DE LA FUNDACIÓ BARÇA, PARLA DE MIRÓ I MONT-ROIG

BARÇA KIDS, PUBLICACIÓ DE LA FUNDACIÓ BARÇA, PARLA DE MIRÓ I MONT-ROIG

Redacció

1-02-2018

En el número 59 de gener del present 2018, la revista mensual Barça Kids que es reparteix com un suplement amb el diari El Punt Avui, o bé que es pot comprar per 3 €, en la seves pàgines 13, 14 i 15 parla de Mont-roig i del nostre fill adoptiu Joan Miró. El títol és “Joan Miró i el seu món de colors”. Com tots probablement sabreu, aquesta revista està dirigida als nens i joves que, majoritàriament, són aficionats del club blaugrana. La revista està editada en català, encara que aquest escrit sobre Joan Miró està traduït a l’anglès.

En aquest article, el seu autor Miquel Berga, parla de la importància dels colors en la vida i que Joan Miró va crear una obra pictòrica que sembla una gran festa de colors. També explica una breu biografia on, evidentment, evoca Mont-roig, la masia i la importància “… del paisatge esplendorós que tenia al voltant…”.

Les precioses il·lustracions, que no fotografies, són obra de Jaume Geli. En fi, una altra publicació que, gràcies al nostre universal artista i fill adoptiu Joan Miró, parla de la nostra Vila i dels seus paisatges. Moltes gràcies Barça Kids!

20180202 Barça Kids parla de Miró i Mont-roig

Top