Ets aquí
Inici > General > Esports > XI CURSA DELS NASSOS-NASSETS ORGANITZADA PEL C.E. L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

XI CURSA DELS NASSOS-NASSETS ORGANITZADA PEL C.E. L’ARENY I L’ESCOLA D’ATLETISME

Miquel Anguera, “Beatet”

07-01-2024

El C. E. l’Areny, un any més, va voler acomiadar l’any 2023 amb la popular cursa dels Nassos i Nassets. En d’altres llocs del món l’anomenen “La Sant Silvestre”. En el cas de Mont-roig és l’11a edició.

El dia escollit fou el dissabte 30 de desembre i el lloc de sortida i arribada fou davant mateix del poliesportiu municipal al carrer de l’Abat Aureli Maria Escarré.

Molta participació, un cop més, en la cursa dels Nassos amb 225 inscrits i de 67 en la dels Nassets. Els guanyadors foren en categoria d’homes: 1r Aleix Toda i Mas (17’ 45’’), 2n Joan Cabré i Salsench, 3r Daniel Cremades i Arroyos. En la categoria de Dones: 1a Laura Pallejà i Figueras (22’ 38’’), 2a Sindi Soares Moura i 3a Georgina Ferré i Nogués.

També direm que els participants més veterans foren: Milagros Máñez i Miquel Callau. La distància de la cursa fou de 5 quilòmetres i passà pels carrers d’Aureli M. Escarré, Indústria, etc. i sortí pel Bisbe Macià, costa Vilà, Sant Antoni i camí vell de Falset, camí de l’Ermita, tornant pel camí de les Parellades, carrerada del cementiri als Set Ponts, fins al poliesportiu, novament.

Van patrocinar: Saldent, el càmping la Torre del Sol, càmping Joan, Taller Mecànic Mont-roig i bar la Plaça. Col·laboradors: Cal Sendra, Agrobotiga, can Manel, Assessoria Montgestió, DJ Jordi Martí, Ajuntament de Mont-roig i, al micròfon,  Quique Moreno.

Uns quaranta voluntaris i la Junta de l’Areny i de l’Escola d’Atletisme van fer possible que, un cop més, la cursa fos un èxit rotund, i volem esmentar, explícitament, la figura del president, el Jordi, incansable i imprescindible en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments. I ara, esperem-nos per a la propera X Cursa dels 4 Termes, del proper diumenge 18 de febrer. Ja us avancem que tornarà a ser un grandiós èxit, havent afegit la Primera marató de Muntanya!! Gràcies CE l’Areny i Escola d’Atletisme!!

.

.

.

.

Top