Ets aquí
Inici > General > Col·laboracions > XARXA D’ESCOLES SOLIDÀRIES. I SI FÓRA JO…

XARXA D’ESCOLES SOLIDÀRIES. I SI FÓRA JO…

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Escola Santa Marina de Pratdip

06-02-2017

I SI FÓRA JO…?

L’Escola Santa Marina de Pratdip ha iniciat una campanya de caire humanitari per a la recollida de cartes dels infants del municipi per tal d’enviar-les als camps de refugiats de Lesbos.

El motiu d’aquesta acció és conscienciar a les nenes i nens dels valors de la llibertat, la solidaritat, la pau i l’empatia.

Per aquest motiu recollim cartes on els infants donen missatges de suport i expliquen les seves vivències i aventures per tal que les nenes i nens refugiats puguin tenir una estada “més agradable”.

S’intentarà animar d’altres escoles i entitats socials perquè s’uneixin en aquesta acció solidària i crear així una xarxa escolar solidària amb els refugiats.

Contacte:  e3005522@xtec.cat o 977566033

 

XARXA D’ESCOLES SOLIDÀRIES

A l’escola Santa Marina volem crear el que hem anomenat xarxa d’escoles solidàries.

En què consisteix això?

En recollir cartes dels alumnes de tot Tarragona per enviar-les a les nenes i nens refugiats on els hi donem missatges de suport i on els hi expliquem les nostres vivències i aventures.

Les cartes les redactem en anglès perquè així les puguin entendre.

I què volem aconseguir amb això?

Conscienciar les nenes i nens dels valors de la llibertat, la solidaritat,  la pau i l’empatia.

Us animem a enviar-nos les cartes que redacteu a la vostra escola per tal que nosaltres les agrupem totes i les enviem a Lesbos.

Ens podeu enviar les cartes durant tot el mes de febrer a la direcció:

ESCOLA SANTA MARINA C/ Onze de Setembre, s/n  43320 Pratdip (Tarragona).

Moltes gràcies!

Alumnes de l’escola Santa Marina.

 

(Hem cregut oportú publicar aquesta carta de l’Escola Santa Marina del Prat per la seva solidaritat i iniciativa en fer més suportable la vida dels nens i nenes refugiats a Lesbos) [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top