Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ORGANITZAT PEL CEM, EL CENTRE MIRÓ ACULL L’EXPOSICIÓ I LA XERRADA SOBRE LA COMUNA DEL CAMP DE TARRAGONA

ORGANITZAT PEL CEM, EL CENTRE MIRÓ ACULL L’EXPOSICIÓ I LA XERRADA SOBRE LA COMUNA DEL CAMP DE TARRAGONA

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

06-02-2017

El proppassat dissabte dia 4 de febrer, el llicenciat en Geografia i Història per la universitat de Barcelona, Carles Maristany (Premià de Mar) va oferir una xerrada sobre la Comuna del Camp de Tarragona al Centre Miró. Poc abans de la xerrada tingué lloc la inauguració de l’exposició sobre l’esmentada Comuna que aglutinava una colla de pobles de tres comarques actuals del Camp: l’Alt Camp, el Baix Camp i el Tarragonès (més de 100 pobles) i, entre els qual, Mont-roig. Una colla de plafons escrits al bell mig de l’espai temporal del Centre Miró mostra un ampli resum de la seva història força desconeguda per a la majoria de la gent i que marcà un llarg període de temps des l’Edat Mitjana fins a la Guerra de Successió (1309-1716).

L’exposició que ha estat preparada i cedida pel Centre d’Estudis Selvatans, és molt amena i omple un espai de més de 400 anys que estava ben orfe d’informació.

L’acte fou presentat i organitzat pel Centre d’Estudis Mont-rogencs i vora una trentena de persones ens vam personar al Centre Miró per a la inauguració de l’exposició i per escoltar la xerrada de l’historiador Carles Maristany.

Dita exposició romandrà oberta fins al dia 19 de febrer en l’horari habitual del Centre Miró.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El conferenciant, Carles Maristany
El conferenciant, Carles Maristany

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Icona PDF

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top