Ets aquí
Inici > General > Esports > X CURSA DELS NASSOS I NASSETS ORGANITZADA PEL CE L’ARENY

X CURSA DELS NASSOS I NASSETS ORGANITZADA PEL CE L’ARENY

Miquel Anguera, “Beatet”

09-01-2023

Un cop més, i ja en sumem 10, el C.E. l’Areny va organitzat aquesta X Cursa dels Nassos i Nassets el passat divendres 30 de desembre de 2022 a les 6 de la tarda, amb sortida i arribada davant mateix del poliesportiu municipal de Mont-roig, al carrer de l’abat Aureli M. Escarré.

230 inscrites/inscrits als Nassos i 46 als Nassets. Només hi havia dues categories: femenina i masculina. El guanyador absolut fou el mont-rogenc Aleix Toda i Mas, amb un excel·lent cronòmetre de 17’ 28’’. No oblidem que un bon tros del recorregut de la cursa era absolutament fosc, donada l’hora (per això era obligatori portar frontal als participants). La vencedora femenina fou l’atleta reusenca Núria Gil i Clapera amb un temps de 20’55’’, a qui el president del CE l’Areny agraí expressament haver vingut a Mont-roig a participar en la nostra cursa.

El recorregut, mixt (urbà i camins veïnals) era de 5 quilòmetres amb un desnivell de 61 metres positius i que va transcórrer per carrers del poble (poliesportiu, carrer de la Indústria, A. Sardà, corredor de l’Eloia, carrer del Calvari, Coma, costa del Cinto Quadros, B. Macià, costa del Vilà, Carrer d’Amunt i diversos camins (Peiró, camí Vell de l’Ermita, camí de les Parellades, cementiri, carrerada, barranc dels Set Ponts fins novament al poliesportiu.

Els primers en arribar foren: Aleix Toda Mas, Carles Salsench Constancio, Jordi Garcia Ruiz, Pol Vilà Figueras, Ferran Larroya Paixà, Josep M. Julve Lara, Òscar Cames, Joan Cabré Salsench, Alfonso Calderón Guillén, Marc Marginet, Ferran Rubio Bargalló, etc.

Van col·laborar en la cursa, a part del C.E. l’Areny, l’Escola d’Atletisme, Saldent, Bar Plaça, càmping la Torre del Sol, Electricitat Tuset, Càmping Joan, Carnisseria Can Manel, Font Dalt, l’Agrobotiga, Tuim i l’Ajuntament de Mont-roig.

Novament un èxit de participació i organització. Si el CE l’Areny no existís ens l’hauríem d’inventar. Moltes gràcies!!

Escalfament d’uns quants atletes petits i grans
Imatge de la sortida
Top