Ets aquí
Inici > General > Esports > VUIT ATLETES DE CAUDEBEC-LÈS-ELBEUF (NORMANDIA), AMB QUI ESTEM AGERMANATS, ENS VISITEN PER LA VI CURSA DELS 4 TERMES

VUIT ATLETES DE CAUDEBEC-LÈS-ELBEUF (NORMANDIA), AMB QUI ESTEM AGERMANATS, ENS VISITEN PER LA VI CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

25-02-2019

Un any més, els amics normands de Caudebec (Normandia) amb qui estem agermanats des del 2009, ens han tornat a visitar per poder participar en la VI edició de la Cursa dels 4 Termes. Novament s’han hostatjat a la nostra estimada Ermita i han gaudit d’un cap de setmana excel·lent, quant a climatologia i turisme.

Els amics francesos estan sota les sigles del Racing Club Caudebécais Cross Athlétisme i ja tenen una àmplia trajectòria i experiència en el camp de l’atletisme. Abans de les nostres curses dels 4 Termes també venien a Mont-roig i s’inscrivien a les mitges maratons de Salou, Tarragona… Fins que el nostre CE L’Areny va tenir la magnífica idea de crear aquesta preciosa cursa de muntanya dels 4 Termes (Colldejou, Vilanova, Pratdip i Mont-roig) i no van dubtar en canviar l’asfalt per les pedres i la terra dels nostres camins i senderons.

Un cop més s’ho van passar d’allò més bé i l’any que ve (si Déu vol) volen tornar a casa nostra, on novament seran molt ben rebuts.

Els amics francesos de Caudebec
El president del CE l’Areny amb 5 amics normands
Ressò i els ermitans amb els amics normands
Top