Ets aquí
Inici > General > Esports > NOU ÈXIT DEL CE L’ARENY EN LA VI CURSA DELS 4 TERMES

NOU ÈXIT DEL CE L’ARENY EN LA VI CURSA DELS 4 TERMES

Miquel Anguera, “Beatet”

25-02-2019

En un dia esplendorós, amb sol, temperatura suau i amb absència de vent (per fi), es pogué dur a terme la VI edició de la Cursa dels 4T. Fou el passat diumenge 17 de febrer i és la primera cursa de l’any del circuit de muntanya.

Com en altres anys, la prova tenia els tres recorreguts de: Circuit Clàssic (26,8 km, 1.250 m. de desnivell i 171 participants), Cursa Express (15,5 km, 550 m i 283 inscrits) i la Caminada (15 km, 400 m i 170 participants). El total d’atletes inscrits fou de 624 persones. Un gran èxit d’organització, boníssima senyalització de tots els itineraris, molt bona ubicació dels avituallaments i un nombrós grup de voluntaris que es trobaven per tot arreu, donant l’esmentat servei i la informació requerida.

Les categories on es podien inscriure els atletes foren: femenina, júnior, sub-23, sènior, veterana i  màster (més de 51 anys). En la categoria masculina, exactament igual.

Els guanyadors: Cursa Express, Alfonso Calderón, 2n Aleix Solé, 3r Carles Salsench. Categoria femenina: 1a Alba Font. 5a Fina Casas (L’Areny). El 1r del CE l’Areny fou Carles Salsench i la 1a Fina Casas. En Màsters, la guanyadora fou Luci Constâncio (L’Areny) i el 1r Martí Comes. En Sèniors: 1a Flor Márquez (L’Areny) i el 1r José M. Camacho. En Sub-23 1r Josep M. Julve i la 1a Gemma Mestre. En Júnior, 1r Josep M. Gatell. Veterans, 1r Edgar Piñol, 1a Claudia Mancilla. Clàssic masculí: 1r Ivan Calvo. 4t Pol Vilà (L’Areny). Express femenina: Mayte Colmenarejo. 1r CE l’Areny: Pol Vilà Figueras. Sèniors: 1r Mario Ortiz. 1a Aurélie Carrera. Màster: 1r Josep M. Calucho. Veterans: 1r Xavier Serra.

Com ja hem dit, novament un gran èxit de participació i organització del CE l’Areny a qui agraïm la seva informació i, per cloure direm que, un any més, el nostre Centre Excursionista ha deixat el llistó de la Cursa dels 4 Termes molt alt.

sortida de la caminada
Top