Ets aquí
Inici > General > Esports > VIII CURSA DELS 4 TERMES A MONT-ROIG. DIUMENGE 13 DE FEBRER

VIII CURSA DELS 4 TERMES A MONT-ROIG. DIUMENGE 13 DE FEBRER

Miquel Anguera, “Beatet”

16-02-2022

Després de la “parada” obligada de l’any passat, per culpa de la Covid-19, enguany s’ha pogut reprendre aquesta ja emblemàtica cursa i que és la primera que es celebra a les nostres contrades en aquest encetat 2022.

Les xifres ho corroboren: 872 persones inscrites a la cursa i 120 voluntaris certifiquen que ens trobem ja en una cursa consolidada i de prestigi, gràcies a la feina del Centre Excursionista l’Areny i a l’Escola d’Atletisme de Mont-roig que, durant tot l’any, penquen de valent per aconseguir una magnífica organització i uns resultats espectaculars.

El temps acompanyà per a la pràctica de l’esport, amb el cel núvol, bona temperatura, sense vent (ai, el vent de Mont-roig!!) i unes condicions òptimes per córrer o bé caminar. 5 foren les categories d’aquesta cursa del proppassat diumenge 13 de febrer: La Trail Clàssica de 26 quilòmetres, la cursa Trail de 18,5 km, la Express de 13,5 km, la Juvenil de 7,1 km i la Caminada de 14,07 quilòmetres.

CLASSIFICACIONS: inici-tretzesports – cursa 4 termes – resultats

Les podeu trobar a: https://tretzesports.com/curses3/resultats/curses/#/cursa/1209

Aquesta adreça correspon a la Trail Clàssica de 26 km que van acabar 185 atletes.

El primer corredor local fou Pol Vilà i Figueras (3r a la gral.)

La Trail a: https://tretzesports.com/curses3/resultats/curses/#/cursa/1210  de 18,5 km

La 1a local fou Núria Florencio C. i el 1r local Juan D. Cebolla B. Van acabar-la 154 atletes.

La Cursa Express a: https://tretzesports.com/curses3/resultats/curses/#/cursa/1211  de 13,5 km que van acabar 212 atletes. La 1a local fou Núria Gil C. i el 1r local Joan Cabré.

La Juvenil a: https://tretzesports.com/curses3/resultats/curses/#/cursa/1212  de 7,1 km que van acabar 26. La 1a local fou l’Aran Barrera i el 1r local el Miquel Margalef G.

La Caminada a: https://tretzesports.com/curses3/resultats/curses/#/cursa/1213  de 14,07 km que van acabar 333 atletes.

El C.E. l’Areny i l’Escola d’Atletisme de Mont-roig vol agrair el patrocini a l’Ajuntament de Mont-roig, Carvisa, Bar la Plaça, Estrella Damm, Electricitat E. Tuset, Truck Frenos, Saldent, TMM, Vivers Gassó, Càmping la Torre del Sol, Montgestió assessoria i la col·laboració de: Esport mont bike, FEEC, Esports Armobal, Bike team cardio, Decatlhon, 500 Watts Cycling, Miquel Acupuntura massatge naturopatia, Quiro Núria massatges relaxants, Return to play, Laia Insausti  fisioterapeuta, Rehab Medic, Restaurant el niu del petit racó, Fonda el Recó, Cal Xato restaurant i pizzeria, La cuina de l’ermita, La Glòria pastisseria, Forn Juncosa, L’agrobotiga, Tasta’m família Pascual-Sarrà Oli, Esclat, Solanellas, Olis Solé, Borges, Forn Rec del Molí, arran de terra, Cal Sendra, Font Dalt, Supermercados Consum, Silvia silviart, Pensat per a tu, El Almacén, Deco modular, Aquum, Aquopolis Costa Daurada, Aquatònic i  Alannia Els Prats.

Tot molt ben senyalitzat, voluntaris als llocs més importants, avituallaments als quilòmetres adients, bon esmorzar final, el record de la cursa i un llarg etcètera fan de la Cursa dels 4 Termes una matinal esportiva per a tots els gustos.

Per acabar, direm que 7 atletes normands de Caudebec, amb qui estem agermanats des del 2009, van tornar a venir tot el cap de setmana per gaudir de Mont-roig, l’Ermita, la 4 Termes i l’amistat. L’enhorabona C.E. l’Areny i Escola d’Atletisme de Mont-roig!!

Sortida dels corredors de la Trail
Corredors de la Cursa Express fent una pujada
La corredora local, Luci Constancio, arribant a meta
Els amics normands després de la cursa
Top