Ets aquí
Inici > General > Pedra seca > RESTAURACIÓ DE LA BARRACA DEL PEDRELLÀ

RESTAURACIÓ DE LA BARRACA DEL PEDRELLÀ

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Esther Bargalló

11-01-2016

El dissabte 23 de gener, el GEPEC, l’AV “Muntanya Roja” i el Centre Miró-Grup Barracaire de Mont-roig del Camp, organitzen una jornada de restauració de la barraca del Pedrellà, una bonica construcció en pedra seca que es troba als Costers, a la vora d’un senderó que puja a la serra de la Pedrera.
Aquesta és una activitat de voluntariat de tot un dia, apta per a tothom, en la qual els assistents, sota la direcció de l’Albert Gavaldà, mestre marger, refaran les parts ensorrades d’aquesta barraca, retornant-li el seu aspecte original.

El lloc de trobada és al pàrquing de l’Ajuntament, a les 9 del matí. Des d’allí, en cotxes particulars, anirem al peu de la serra de la Pedrera, on estacionarem els cotxes. Caldrà caminar un quart d’hora per arribar a la barraca. Cal prendre l’esmorzar, el dinar i guants per protegir-se les mans.

Si us animeu us podeu apuntar a: info@pedrasecamont-roig.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Barraca del Pedrellà
Barraca del Pedrellà

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top