Ets aquí
Inici > General > Noticiari > UN INCENDI FORESTAL CREMA VORA 11 HA A LA ZONA DE LA PORQUEROLA I LA URBANITZACIÓ LES PLANES

UN INCENDI FORESTAL CREMA VORA 11 HA A LA ZONA DE LA PORQUEROLA I LA URBANITZACIÓ LES PLANES

Redacció

05-09-2023

El passat dilluns 28 d’agost, sobre quarts de 10 del matí, aprofitant el molt fort serè que regnava a Mont-roig, un incendi forestal va posar tot el municipi en alerta. La zona de la Porquerola i la urbanització de les Planes fou on tot va començar (probablement fou un foc provocat).

Segons els agents rurals, l’àrea cremada ha arribat pràcticament a les 11 hectàrees i hi van treballar fins a 33 dotacions, un helicòpter, unitats GRAF, 6 patrulles de la policia local, mossos d’esquadra, Creu Roja, guàrdia civil, empleats municipals i ADF de Vandellòs.

Vora 60-80 persones foren desallotjades de l’esmentada urbanització i se’ls habilità al polivalent de Miami i/o se’ls adreçà a diferents hotels del nucli costaner.

Sortosament, a la matinada del dimarts 29 d’agost, ja es va poder donar com a controlat l’incendi (i òbviament els desallotjats van poder començar a tornar a les seves llars), i cal dir que en la nostra zona del sud del Principat hi havia 46 pobles  en el nivell 3 del Pla Alfa per risc molt alt d’incendi forestal.

No es van haver de lamentar desgràcies personals.

.

.

.

Top