Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG ES POSICIONA EN EL CAS “RUBIALES”

EL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG ES POSICIONA EN EL CAS “RUBIALES”

Miquel Anguera, “Beatet”

05-09-2023

Després de l’impresentable episodi del president de la RFEF, Sr. Rubiales, i després de tones de paper i tinta que s’haurà esmerçat en aquest tema en les darreres setmanes i després d’escoltar les desafortunades paraules de l’esmentat Sr. Rubiales, Ressò mont-rogenc ha rebut l’escrit que la Junta Directiva del nostre centenari Club Atlètic Mont-roig ha penjat a les xarxes socials i que us volem reproduir en el nostre web.

La nota fou aprovada per la Junta del nostre Club el passat 26 d’agost i diu així:

“El C.A. Mont-roig es manifesta enèrgicament en contra de l’actitud masclista del president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Manuel Rubiales. També volem donar tot el suport a la jugadora Jenifer Hermoso, pels fets esdevinguts en l’entrega de la copa del món aconseguida per l’equip femení de futbol de la selecció espanyola”.

Sembla realment increïble que s’hagi de parlar d’aquest tema (petó no consentit del president de la RFEF a la futbolista de la selecció espanyola, Jennifer Hermoso) i no pas de l’alegria de les futbolistes protagonistes i dels seus seguidors, per haver aconseguit la Copa del món de futbol per part de la selecció espanyola femenina de futbol.

.

Foto 1922-23 Club Atlètic Mont-roig

.

President Xavier i vocal Gerard, recollint el premi Joc Net

.

.

Top