Ets aquí
Inici > General > Noticiari > MONT-ROIG ES SOLIDARITZA AMB EL MARROC PEL TERRATRÈMOL QUE ASSOLÀ AQUELL PAÏS EL PASSAT 8 DE SETEMBRE

MONT-ROIG ES SOLIDARITZA AMB EL MARROC PEL TERRATRÈMOL QUE ASSOLÀ AQUELL PAÏS EL PASSAT 8 DE SETEMBRE

Miquel Anguera, “Beatet”

12-09-2023

Unes 40 persones es van reunir davant la Casa de la Vila de Mont-roig per donar suport a les víctimes i llurs famílies pel terratrèmol que assolà el Marroc la nit del passat 8 de setembre. Fou un minut de silenci on hi assistiren diversos/es regidors/es del consistori amb d’altres persones de la nostra Vila. Unes 900 persones del país nord-africà de l’Atles estan entre nosaltres, essent el més nombrós entre els estrangers residents.

L’acte, que tingué lloc, el diumenge dia 10 a les 12 del migdia, havia estat convocat pel Municipalisme català (mitjançant les xarxes socials) i fou seguit per nombroses ciutats i pobles del Principat. Cal recordar que la marroquina és la comunitat més assentada al nostre país.

Els danys són incalculables i unes 3.000 persones difuntes ja han estat recuperades amb moltes més de ferides. Estranyament les autoritats marroquines només han acceptat ajut d’Espanya, el Regne Unit i un parell de països del Golf Pèrsic. Increïble, però cert.

S’estan recollint ajuts, aliments, mantes, diners i d’altres materials per ajudar el Marroc en aquests moments tan dramàtics.

Esperem que aquest país es vagi refent d’aquesta catàstrofe el més aviat millor.

.

.

.

Top