Ets aquí
Inici > General > Noticiari > TRES CÀMPINGS DE MONT-ROIG ENTRE ELS MILLORS D’EUROPA

TRES CÀMPINGS DE MONT-ROIG ENTRE ELS MILLORS D’EUROPA

Miquel Anguera, “Beatet”

20-01-2022

Segons publicava el Diari de Tarragona, el dilluns passat dia 17, set càmpings de les comarques tarragonines (i entre ells, tres de Mont-roig) han estat seleccionats entre els millors d’Europa. Els tres càmpings mont-rogencs són: Alannia Els Prats, Playa Mont-roig i Càmping la Torre del Sol. I no és el primer cop que aconsegueixen tan alta distinció.

L’Associació ANWB dels Països Baixos (amb 4,5 milions d’usuaris) i l’ADAC d’Alemanya (amb vint milions de membres), són dues associacions referents a Europa en el seu àmbit turístic i són les que han portat a premiar els esmentats 7 càmpings. Totes set entitats turístiques són membres de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

Valorem molt que, tot i el llarg període de pandèmia que estem vivint, aquests tres càmpings (i els altres òbviament), instal·lats a les platges del nostre terme municipal, hagin sabut invertir i innovar tot el necessari perquè llurs establiments turístics hagin pogut tornar a ser reconeguts entre els millors d’Europa.

Com diu la dita: “Costa més mantenir-se que arribar”. Càmping Torre del Sol, Alannia Els Prats i Playa Mont-roig moltes felicitacions pel reconeixement obtingut!!

Instal.lacions al càmping Torre del Sol
Vista general del càmping Playa Mont-roig
Càmping Alannia Els Prats
Top