Ets aquí
Inici > General > Noticiari > EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA CONFERÈNCIA SOBRE L’ESGLÉSIA VELLA I LA PRESENTACIÓ D’UN NOU LLIBRE SOBRE MONT-ROIG

EL CENTRE MIRÓ ACULL UNA CONFERÈNCIA SOBRE L’ESGLÉSIA VELLA I LA PRESENTACIÓ D’UN NOU LLIBRE SOBRE MONT-ROIG

Miquel Anguera, “Beatet”

03-07-2017

El dijous 29 de juny el Centre Miró acollí una conferència sobre l’Església Vella a càrrec de la professora d’Història de l’Art de la URV, Emma Liaño Martínez, davant d’una quarantena de persones.

L’endemà divendres, 30 de juny, amb més del doble d’assistents, el Centre Miró tornà a acollir un acte, en aquest cas fou la presentació d’un nou llibre sobre notes històriques de la nostra Vila. El seu títol és “Pinzellades de la història de Mont-roig” i fou presidit per l’alcalde de Mont-roig, amb la presentació del seu editor, Miquel Àngel Pradilla. Els seus autors són els mont-rogencs Assumpció Pellicer i Joan M. Martí, amb exquisides il·lustracions d’aquarel·les del pintor local Lluís Font i Grau. El llibre té un bonic format, ben presentat i amb una bona enquadernació. La llàstima és que hi ha puntuals errades històriques i alguns continguts incorrectes. Amb una mica més de temps podré aportar, modestament i de bon rotllo, les mancances observades.

Ambdós actes foren organitzats pel CEM.

20170704 Pinzellades de la història de Mont-roig

Top