Ets aquí
Inici > General > Esports > TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL DE BASE, ON SPORTS CUP, SALOU

TORNEIG INTERNACIONAL DE FUTBOL DE BASE, ON SPORTS CUP, SALOU

Miquel Anguera, “Beatet”

12-12-2019

A la propera i turística localitat del Tarragonès, Salou, tingué lloc durant els passats dies 6, 7, 8 i 9 de desembre la VII Trobada Internacional de Futbol de Base a la qual també hi participà el nostre Club Atlètic Mont-roig en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet. Tots els encontres es van dur a terme en les instal·lacions privades del Complex Esportiu Futbol Salou. Un magnífic racó que es troba damunt l’autovia entre Cambrils i Salou, de molt fàcil accés i amb força places d’aparcament.

Els equips participants foren, a part del nostre C.A. Mont-oig: Barça, Llíria (País Valencià), Acatec de Valladolid, Reial Madrid, CF València, Mislata UF, Grifk, UD Viladecans, Andong MS (Corea), FC Joanenc, CE Artà, CD Cala d’Or (Balears), Ekkono, Ekkono Blue, Ekkono Yellow (Corea), CE Tecnifutbol de Salou, At. de Madrid, Girona FC, UD Eivissa, Inter de Milà (Itàlia), CE Alcover i S. Pere i S. Pau de Tarragona. Com podem veure una gran varietat d’equips i de països.

Els campions foren: FC Barça (benjamí or i aleví or), el CF València (en infantil or) i el Girona CF (cadet or). No cal dir que el més important per la canalla fou la participació i poder jugar contra els grans equips com el Barça, Girona, València, At. Madrid, etc. poc importaren els resultats.

En resum, una molt bona experiència per a la mainada i joventut, amb ganes de repetir-ho en posteriors tornejos. Només vaig trobar a faltar una mica més de sensibilitat dels organitzadors envers la terra que els ha acollit durant aquests quatre dies d’esport i companyonia (detalls com els records, la llengua, etc.). Altrament, tot perfecte !!

Grup alevins C.A. Mont-roig
Benjamí C.A. Mont-roig i Barça, agermanats
Instal.lacions de Salou, seu del torneig
Una petita lesió durant un partit
Top