Ets aquí
Inici > General > Noticiari > LES MARXES SOLIDÀRIES DES MONT-ROIG, RIUDOMS I VINYOLS ES RETROBEN A MONTBRIÓ

LES MARXES SOLIDÀRIES DES MONT-ROIG, RIUDOMS I VINYOLS ES RETROBEN A MONTBRIÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

09-12-2019

El passat diumenge, dia 1 de desembre, una Marxa Solidària amb 4 columnes (des Montbrió, Mont-roig, Riudoms i Vinyols i els Arcs) van sortir a primera hora de la tarda per retrobar-se a la plaça de la Vila de Montbrió.

Dita marxa fou organitzat per “Camins per la llibertat” i comptà amb la col·laboració de l’Assemblea, Taca d’Oli, Crida Nacional, Òmnium Cultural, Reus per la Independència,  i Córrer pels Camins de la Llibertat.

Unes 400 persones s’aplegaren a l’esmentada plaça, veritable melic de la veïna i benvolguda vila de Montbrió. Des Mont-roig, vam poder comptar més de 120 persones i 4 gossets que sortiren del parc de Maria Martori, a peu, fins Montbrió. En cotxe també hi anaren força persones que no podien caminar els 6 quilòmetres que separen les dues localitats del Baix Camp.

Arribats al lloc de concentració, tingueren lloc uns petits parlaments en defensa de les nostres llibertats i per demanar l’alliberament dels presos/es i exiliats/des. Una xocolatada popular, amb galetes Maria, serviren per fer de berenar d’aquest diumenge molt apte per caminar. 5 € fou la suma que vam abonar per a la caixa de solidaritat i vam poder saludar força gent de Colldejou, Cambrils, i Vilanova i també direm que vam poder veure una pancarta de la Selva del Camp que ens acompanyà fins a la plaça de la Vila de Montbrió per fer costat a l’organització d’aquesta Marxa Solidària.

La columna de Mont-roig abans de marxar
Pancarta de les Àvies i Avis a Montbrió
Plaça de la Vila, Montbrió
Arribant a la plaça de la Vila
Top