Ets aquí
Inici > General > Esports > TORNEIG DE FUTBOL7, DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, AL CATLLAR

TORNEIG DE FUTBOL7, DEL CLUB ATLÈTIC MONT-ROIG, AL CATLLAR

Redacció

28-03-2018

Organitzat pel Consell Comarcal del Tarragonès, el dissabte passat, 24 de març, tingué lloc un torneig de futbol7 a la localitat de El Catllar, on hi havia estat convidat l’equip de pre-benjamí del Club Atlètic Mont-roig (canalla entre 6-7 anys). Els altres equips convidats foren, a part de l’amfitrió CE Catllar: La Salle Tarragona, EF Valls B, EF Valls A, UD Cusa La Granja, CF La Riera, CD Morell, CA Camp Clar i CA Miami Platja. Un total de 10 equips que preveia una bona matinal de futbol per a la mainada que hi participava i per al nombrós públic assistent (familiars, sobretot). Llàstima de l’aiguat (una mica previst per TV3), el fred i el vent que feu inviable la continuació del torneig, poc després d’haver començat. L’organització del torneig, amb bon criteri, decidí suspendre els encontres donades les adverses circumstàncies meteorològiques.

El nostre equip del CA Mont-roig havia disputat 10 minuts del seu primer partit amb la Salle de Tarragona quan tingué lloc l’esmentada suspensió. El menys important, el resultat: 0-0, contra La Salle de Tarragona.

Així varen començar les vacances de Setmana Santa d’enguany. Aquest torneig havia de ser un aperitiu del “Mundialito” també de futbol7 a disputar del 25 al 29 del present març a Cambrils, Salou, La Pineda i Mont-roig. La nostra Vila n’és subseu i s’hi disputaran una munió d’encontres.

 

2018 0328 Torneig de Futbol7

Top