Ets aquí
Inici > General > Noticiari > GUILLEM ANGUERA QUARTET, ACTUEN A CAMBRILS EN EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG, I DINS LES FESTES DEL CARME

GUILLEM ANGUERA QUARTET, ACTUEN A CAMBRILS EN EL XIV CAP DE SETMANA DIATÒNIC DE MONT-ROIG, I DINS LES FESTES DEL CARME

Miquel Anguera, “Beatet”

24-07-2023

Com ja hem sabut, enguany, el Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig s’ha desplaçat a Cambrils (i a Colldejou), després d’haver rebut una invitació de la Regidoria de Cultura d’aquesta germana i veïna localitat pescadora i que s’han emmarcat, també, en la celebració de les seves festes del Carme.

El diumenge dia 18, a 2/4 de 8 de la tarda i en el magnífic Parc del Pescador, tingué lloc el quart i últim concert del XIV Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig. L’aforament permès s’ha omplert i vam poder veure com diverses persones no van poder entrar al recinte cambrilenc, per haver exhaurit el màxim permès per l’Ajuntament de Cambrils.

La regidora de Cultura, Cinta Ballesté, i el Guillem Anguera van donar la benvinguda i les explicacions pertinents d’aquest concert i, vista la molt bona acceptació del públic no es descarta poder-hi tornar ben aviat.

El Guillem Anguera Quartet (amb el Xavi Pié, saxo, Jorge Varela, teclat i Alexis Lanza, violoncel) van anar desgranant una munió de temes musicals del CD 14 Km i d’altres temes de músiques del món i de collita pròpia. Molts aplaudiments i diversos “bis” al final del seu concert, prova inequívoca que va agradar molt als assistents a l’acte de cloenda del XIV Cap de Setmana Diatònic de Mont-roig, Colldejou i Cambrils.

Fins l’any que ve, si Déu vol (i la Covid-19).

La regidora Cinta Ballesté i el Guillem Anguera
El quartet de músics actuant
Vista general del públic
El Guillem, captat a Canal Reus
Top