Ets aquí
Inici > General > Noticiari > CONCERT GROC AL PARC MARIA MARTORI

CONCERT GROC AL PARC MARIA MARTORI

Miquel Anguera, “Beatet”

12-06-2018

El passat dissabte dia 9 de juny, per fi, es va poder dur a terme el Concert Groc que ja havia estat programat per al passat dissabte 28 d’abril i que, degut a la pluja, es va haver d’ajornar. Malgrat el mal temps una bona colla de persones hi vam anar igualment (vegeu el Noticiari del 28 d’abril a Ressò mont-rogenc, digital).

Les persones que han assistit al Concert Groc ( 28 d’abril i 9 de juny) han estat més de cinc-centes i això ja ens parla del sentiment de solidaritat de les persones que ens vam trobar al parc Maria Martori.

El concert, presentat pel J.R. Reverté, començà amb unes paraules de l’advocat riudomenc, S. Mestre, representant de l’Associació d’Advocats Voluntaris 1O qui, amb Òmnium i l’ANC local van tornar a organitzar aquest concert Groc.

Els artistes que van col·laborar i actuar al concert foren: Meritxell Gené, Fito Luri, Olga Pes (tots tres cantautors, amb la seva guitarra) i Xavi Pié amb el seu clarinet. Tots quatre van agradar moltíssim per la seva vàlua personal i professional i tancà l’acte el mont-rogenc Guillem Anguera & Irie Boss, que amb el seu acordió diatònic i el Joan amb el seu muntatge analògic i de vinil, ens van portar fins a l’històric referèndum de l’1 d’Octubre passat, amb una munió de frases i records que tan clavats tenim al cap totes i tots els mont-rogencs. Realment, amb el Joan i el Guillem foren uns moments viscuts molt intensos que ens van recordar (un cop més) aquell 1-O, amb els seus dies previs i posteriors i, sobretot, van recordar-nos la brutal actuació de la guàrdia civil esmerçada contra uns pacífics ciutadans que l’únic que volien era exercir un dret fonamental, i per alguns tan DEMONÍAC, com és poder votar.

El cant de Els Segadors, himne nacional de Catalunya, va cloure una nit esplèndida plena de records, solidaritat i molt bona música. Es van assolir els objectius establerts i tots els presents van voler agrair als organitzadors, l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) de Mont-roig i a tots els músics que, desinteressadament, van voler compartir tota aquella estona amb les vora 200 persones que vam assistir a dos Concerts Grocs en ben poc temps.

20180612 Concert Groc

Top