Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SOPAR POPULAR AL CARRER DEL DOCTOR ANTONI CASTRO I DR. SAGARRA

SOPAR POPULAR AL CARRER DEL DOCTOR ANTONI CASTRO I DR. SAGARRA

Miquel Anguera, “Beatet”

05-10-2022

El passat dissabte 3 de setembre els veïns del carrer del doctor Antoni Castro i del Dr. Sagarra també van voler celebrar, com ja havien fet en d’altres barris del poble, el seu sopar popular i que cal esmentar que ja fa uns quants anys que també el celebren.

Dissortadament, fou un dissabte ben mogut a nivell meteorològic i la pluja (van caure 9 litres i fins i tot fortes pedregades en d’altres pobles de la comarca, com les Borges del Camp) i el vent van obligar a cancel·lar-lo, tot i que una petita colla de veïns dels esmentats carrers es van reunir en un dels magatzems del carrer perquè no van voler deixar passar l’oportunitat de celebrar aquest sopar de germanor i bon veïnatge. I més després de dos anys sense l’esmentat aplec.

Evidentment i donades les circumstàncies del temps no van poder posar música adient per culpa del mal temps i el risc amb l’electricitat, però la llarga estona del sopar no se la van voler perdre. Per l’any vinent esperem que el temps acompanyi perquè entre dos anys de pandèmia i un altre de mal temps… doncs això, molta mala sort!!

Magatzem on uns quants veïns pogueren sopar
Bingo que van compartir els veïns
Top