Ets aquí
Inici > General > Noticiari > L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CLUB MONT-ROIG ORGANITZA LA 1A FESTA POPULAR DESPRÉS DE LA PANDÈMIA

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DEL CLUB MONT-ROIG ORGANITZA LA 1A FESTA POPULAR DESPRÉS DE LA PANDÈMIA

Miquel Anguera, “Beatet”

05-10-2022

L’Associació de Veïns de la urbanització del Club Mont-roig va organitzar, després de la pandèmia, una festa popular amb un programa que comptà amb un sopar, inflables per a la mainada i balls populars per als més petits i els més grans. La música anà a càrrec d’un DJ que va amenitzar aquesta, diguem-ne recuperació, del que en podríem dir Festa de Barri (si se’m permet).

 Uns 200 comensals es van trobar el passat dissabte 20 d’agost i s’ho van passar d’allò més bé i amb ganes de tornar-hi a partir d’ara.

L’Ajuntament hi col·laborà amb la infraestructura necessària per a un esdeveniment d’aquestes característiques: taules, cadires, tanques…

Des de l’esmentada Associació ens havien comentat que es preparava, ben aviat, un torneig internacional d’escacs, al pavelló municipal, amb el suport de diverses empreses com Bar Plaça, Ferreteria Olesti i el Càmping La Torre del Sol de Mont-roig i que us n’informem en un altre escrit d’aquesta Festa Major.

Alguns veïns organitzadors de la festa
Remolc de suport al sopar popular
Vista de les taules i dels inflables
Top