Ets aquí
Inici > General > Noticiari > FESTA DELS 6 CARRERS A LA PLAÇA DE MN. GAIETÀ IVERN

FESTA DELS 6 CARRERS A LA PLAÇA DE MN. GAIETÀ IVERN

Miquel Anguera, “Beatet”

05-10-2022

Després de 2 anys sense festes populars, per culpa de la pandèmia, el Barri dels 6 Carrers també ha volgut fer festa sonada amb un grapat d’activitats per a grans i petits. Tot s’organitzà per al dissabte 27 d’agost a la plaça de l’Església, començant a la tarda a partir de les 6:

  • Refrescada infantil amb el Grup de Colònies Els Brivalls (que en fan de bona feina, aquests Brivalls!!). Els més petits, també tingueren jocs populars i gelats de premi.
  • Sopar a la fresca, amb frankfurts o bikinis que es podien comprar a la barra del bar, acompanyats de bona música (15€ sopar i escape room  o bé 12€ sens sopar. Els grups de la gimcana misteriosa (places limitades), podien ser de fins a 10 persones i començà a partir de les 8 del vespre i s’havien apuntat, prèviament, a L’herbolari, l’Agrobotiga o al Bar Plaça).
  • Arribats a les 00:00 ball popular amb el Grup Sardina`s Golden Rule que versionaven cançons de l’Areta Franklin, Tina Turner, etc. Excel·lents!!
  • Tot seguit hi hagué discoteca mòbil fins ben entrada la matinada amb el DJ Rafa.

Direm que al sopar hi van participar 320 persones i que a l’Escape Room n’hi van participar 250.

Un gran èxit de participació, sobretot després de dos anys!! L’Ajuntament de la Vila col·laborà, un any més, en la bona marxa d’aquesta festa.

El grup guanyador de l’ escape room
Pancarta al.legòrica als coreans
Un grup de participants davant el quadre “La Masia”
Top