Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SOPAR DE LA FAM

SOPAR DE LA FAM

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Redacció

30-03-2015

El passat divendres 20 de març, al poliesportiu municipal de Mont-roig tingué lloc, un cop més, el Sopar de la Fam que organitza la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel (Consell Parroquial i catequistes) des fa molts anys. El donatiu del sopar fou de 7,00 €.

Els comensals foren 106 persones i la fila zero es nodrí amb 54 persones més. Abans de l’àpat, prengué la paraula la representant de Mans Unides de Tarragona i després parlà mossèn Gimi. Cal dir que Els Brivalls, el grup de colònies local, hi col•laborà entretenint la mainada que sempre hi va, acompanyant els pares i/o familiars.

Els diners recaptats nets foren 1.316,78 € (els diners recollits, abans de restar les despeses havien estat de 1.433,60 €). En el sorteig sorpresa que s’havia anunciat, els organitzadors escolliren un bacallà. Uns dies abans, la gent va poder adquirir els tiquets del sopar o bé de la fila zero a la Merceria Espasa, La Primavera, Bugaderia Olt-sec i a la Parròquia. Un cop més, Mont-roig es mostrà solidari amb els més necessitats.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]pdf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments are closed.

Top