Ets aquí
Inici > General > Miró i Mont-roig > SIGNATURA DE DONACIÓ DEL MAS MIRÓ AL POBLE DE MONT-ROIG

SIGNATURA DE DONACIÓ DEL MAS MIRÓ AL POBLE DE MONT-ROIG

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miquel Anguera “Beatet”

23-12-2015

El proppassat divendres 11 de desembre, a les 4 de la tarda, i a la Fundació Joan Miró de Barcelona, en una reunió ordinària de la Fundació Mas Miró de Mont-roig, tingué lloc la signatura de donació de dit Mas al nostre poble, a través de la Fundació suara esmentada. La Successió Miró signà per un cantó com a propietària fins ara de la finca i per l’altre Fran Morancho, alcalde de Mont-roig, president de la Fundació Mas Miró i, evidentment, el representant del poble de Mont-roig.

No cal explicar la immensa alegria que dita signatura de donació ens provocà als presents a l’acte: els membres patrons de la Fundació Mas Miró de Mont-roig, el secretari J.M. Coronas, l’advocat de la Successió Miró, l’actual responsable i el notari Sr. Sergi González. La valoració que els presents férem d’aquesta donació fou agrair la gran generositat, per part de la família del genial artista, envers el poble de Mont-roig. Un poble que tant va estimar Joan Miró i que ara, els seus descendents Joan Punyet i Lola Fernández, han deixat claríssimament palès.

La Successió Joan Miró ja havia fet pública, abans de l’estiu, la seva intenció de donar el Mas Miró al poble de Mont-roig, a través de la Fundació del seu mateix nom i que fins ara, encara no havia estat possible materialitzar les signatures corresponents.

Ha estat un acte imprescindible i generós de la família Miró que permet tirar endavant l’ambiciós projecte d’obrir el Mas al públic en general i que hom en pugui gaudir tot coneixent l’entorn que tant captivà el genial pintor i mont-rogenc d’adopció, Joan Miró.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els membres de la Fundació Mas Miró, acompanyats de l'advocat i notari després de la signatura
Els membres de la Fundació Mas Miró, acompanyats de l’advocat i notari després de la signatura

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La família Miró signant
La família Miró signant

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Top