Ets aquí
Inici > General > Noticiari > SANT JORDI, NOVAMENT UNA GRAN FESTA

SANT JORDI, NOVAMENT UNA GRAN FESTA

Miquel Anguera, “Beatet”

29-04-2019

Novament la festivitat de Sant Jordi, patró de Catalunya, ens ha fet sortit al carrer per comprar llibres i roses i poder gaudir d’una jornada amb diversos actes culturals i populars i que, a més, ens ha fet oblidar, per unes hores, l’horrorosa campanya electoral dels diferents partits polítics, alguns dels quals, han arribat al paroxisme amb la nostra estimada Catalunya, essent incapaços d’aportar algun projecte positiu per a la ciutadania. Una campanya realment vergonyosa!

El matí de Sant Jordi fou passat una mica per aigua, però, a la tarda, la meteorologia ens respectà la diada i hom va poder anar a la Casa de Cultura Agustí Sardà i a l’aparcament de cal Marquesito a gaudir de les parades de llibres i roses i als diferents actes culturals: lliurament de premis als súper-lectors de la biblioteca Joan Miró (a Miami es van repartir els premis als punts de llibre), actuació de la Colla Gegantera i Grallera del Barri de Dalt Pitota i Pitot, la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers i els Grallers de Mont-roig. També els gegants de la Vila, Roc i Bàrbara van tenir el seu moment de glòria ballant també per al nombrós públic assistent als esmentats actes. La Coral Sant Miquel també va participar en la magnífica diada de Sant Jordi, cloent-la amb la seva actuació.

Les Àvies i Avis “Taca d’Oli” de Mont-roig, van tenir la seva parada, així com les llibreries Rom i l’Estanc venent els seus llibres, Flors Ester i els partits PDeCat, ERC i PSC fent la seva tasca política i festiva donat que ja estàvem en plena campanya electoral de les Generals 28A. Un petit grup musical va ajudar a amenitzar la tarda assolellada i plena de gent.

Un altre any que la festivitat de Sant Jordi va ser un altre gran èxit de participació, de la qual cosa ens n’alegrem moltíssim.

Tots els gegants, geganters i grallers participants
Llibres i pancartes reivindicatives
Top