Ets aquí
Inici > General > Noticiari > ROBEN CADENES DE FERRO AL CAMÍ DEL PEIRÓ

ROBEN CADENES DE FERRO AL CAMÍ DEL PEIRÓ

Miquel Anguera, “Beatet”

11-12-2022

El passat diumenge dia 4, mentre el nostre convilatà Simó Gras i Olivé estava col·locant el pessebre de ferro que ell havia confeccionat per al “Peiró Esgarrat”, hom s’adonà que les cadenes que tancaven el pas a les diferents finques del camí del Peiró (antic camí de Colldejou i de Falset), havien estat tallades amb una cisalla o bé una radial. Parlant amb algun veí ens han comentat que les cadenes haurien estat robades la nit del dissabte 3 al diumenge 4 de desembre.

Segurament que aquest acte de vandalisme, o directament robatori, ha estat perpetrat per uns desaprensius que ho han fet per vendre el ferro de les cadenes, tota vegada que sabem que darrerament s’ha apujat molt el preu de l’esmentat metall. També direm que, passant després pel camí vell de l’Ermita, no hem observat pas que hagin fet el mateix amb les cadenes de les diferents finques que també es troben en l’esmentat camí.  Serà perquè és un camí estret i de carro?

Una més a sumar als diferents i periòdics robatoris que la nostra societat està patint, i molt més en els darrers temps. Fins quan??

Una de les cadenes tallades
Una altra cadena tallada
Pessebre de ferro del Simó Gras i Olivé
Top