Ets aquí
Inici > General > Esports > CLUB AT. MONT-ROIG – BARÇA VETERANS, PARTIT DEL CENTENARI

CLUB AT. MONT-ROIG – BARÇA VETERANS, PARTIT DEL CENTENARI

Miquel Anguera, “Beatet”

08-12-2022

Probablement aquest encontre de futbol entre els veterans del C.A. Mont-roig i el Barça Veterans sigui l’esdeveniment més genuí de la celebració del I Centenari de la fundació del nostre estimat Club.

El passat 27 de novembre fou el dia escollit per aquest partit i cal dir que va respondre a les expectatives que havia despertat. S’havien repartit 700 invitacions i el camp es va veure molt ple (especialment la graderia) i, sens dubte, fou el rècord d’assistència a l’estadi municipal de futbol, des la seva construcció l’any 1995.

Poc importa el resultat, per la diferència de nivell dels dos conjunts (els locals perderen per 0-6), però sí que volem esmentar un fet per denunciar la poca sensibilitat del CF Veterans Cambrils (que juga en el mateix grup que el C.A. Mont-roig, veterans). L’esmentat equip de Cambrils no va voler canviar (sense cap justificació) la data del seu partit de lliga amb el C.A. Mont-roig veterans, que es jugà la vigília del partit amb el Barça (26 de novembre). Per tant, els nostres veterans van haver de jugar el partit del Centenari contra el Barça, amb menys de 24 hores de descans després del partit de Lliga amb el CFV Cambrils. Increïble, injustificable i sense cap sensibilitat, perquè una setmana abans (19-11-2022), ni el CFV Cambrils ni el CA Mont-roig tenien partit i s’hagués pogut disputar l’esmentat partit. Però el CFV Cambrils no ho va voler canviar… Un partit de Centenari només es juga un cop a la vida!! Sense comentaris…

De la plantilla de Veterans del C.A. Mont-roig hi van participar 26 jugadors: Paulo Pereira Pestana, Àlex Olivé Alabart, Josep M. Borrull Gras, Antoni Aragonès Navarro, Andreu Anguera Just, Josep M. Callau Giménez, Rubén Aparicio Rubio, Eduard Blanch Guinjoan, Agustí Espínola Colmenero, Emili Fortuny Anglès, Narcís Puig Gargallo, Ionel Galea, Damián Núñez Pulido, Marc Giménez Morán, Fernando Burgueño, Chury, Ahmed Chouraki, Sergio Masip Zamora, David Papió Compte, Raül Casellas Güell, Francisco Chamizo Quesada, Ioan Ovidiu Nagy, Oscar Collado, Pau Márquez Sabaté, Jordi Cordobés, i Rashid el Atmani.

El nom dels jugadors del CF Barcelona Veterans, els trobareu en una de les fotos adjuntes. Hi cal afegir que l’entrenador és en Ramon M. Calderé, de Vila-rodona, company del Johan Cruyff.

Un encontre ben bonic, amb un històric rival com és el Barça, de costellada i molt bones maneres, com ha de ser. Ja estem ben a prop de la fi de l’any del Centenari que haurà estat ben farcit d’activitats per recordar i viure aquest 2022, any del I Centenari del Club Atlètic Mont-roig. Felicitats i per molts més anys!!

.

Graderia del camp de futbol plena a vessar
Top